var sanmıyorum yapılan her işlemin bir çıktısı olur aracı yükseltirsiniz hız limitleriniz viraj döngünüz kayıp olur lastikleri büyütürsünüz fren yükünü arttırısınız zemine göre negatif ve pozitig etki yaratır uzar gider böyle ben yapılanları yanlış demiyor yapılan işleme yaptık oldu seklinde yaklaşımı pek anlamıyorum bu tecrübe değildir.
tecrübe yaşanmışla ilgili değil öğrenmeyle ilgilidir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buda matchplusa
Sent from my iPad using Tapatalk
Bizde bisi ogrenelim.Nedir bu dana hocam.Bildigimiz bizim tek bi dana var
Ben ciddi soruyorum.Haa birde " spacer" hazir bileni bulmusken ögrenelim.
ezbere yapılıyor demekki dededen toruna aktarma aman dikkat göçer giderler vahim durum oluşur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Japon american kore ve şuan da Alman 4*4 e bindim haliyle hepsinin ortamına girdim (sanayi) hiç elinde çıktıyla gelen görmedim .. giren yer belli çıkan yer belli siz burayı kaçırıyosunuz ben araçların orjinal hali ile kullankmından bakımından tamirinden bahsetmedim hiç bizim olayımız zaten araziye uygun modifiye..yükseltirsin neyle yaparsan yap virajlarda salar kendini sepet koyarsın ses yapar rüzgarda sallar ne takarsan tak lastik büyütürsün yakıt artar kilit takarsın dananın ömrü kısalır yada değiştirmek zorunda kalırsın vs vs herşey değişir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ezbere yapılıyor demekki dededen toruna aktarma aman dikkat göçer giderler vahim durum oluşur
Burada kayıt altında kalıyor çoçuklara miras biraz da teknik veri oldumu tadından yenmez.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerden yuksekligini olcmedim ama lastigin yanagi kalinlasacagi icin (255/60/18'den 265/70/16'ya) lastik capi neredeyse ayni kaliyor, hatta 16'da takacagim lastikle 12mm fazlalik bile oluyor. Yani bu acidan 16 olmasinda yukseklik olarak bir sikinti cikmaz ama dikkat etmem gereken baska bir husus varsa haberim yok.
Nissanin parca konusunda sikintili oldugunu biliyorum ama yan sanayi ya da ucuz parca nereden bulunur emin degilim. aklima istanbul bostanci sanayi ve benzeri yerlerde ki cikmacilar geliyor ama bilemiyorum yine de ne kadar ucuza gelir.
Ankara bana uzak oldugu icin yolumun pek dusecegini sanmiyorum, ancak netten bakabiliyorum baska sehirde varmi diye, onlarinda ilanlari yok anlasilan sansima. Ama en azindan artik o tarafa giden birine denk gelirsem git bak diyebilirim. Bir umut isigi yandi )
aracim otomatik. asiri tikali sehir ici dur kalk trafikte 9 litre civari, ama yeni daha arac o yuzden motor acildiktan sonra az da olsa duser diye tahmin ediyorum. tikali olmayan normal sehir ici kullaniminda da 7-7.5 gibi. uzun yolda da eger 110 civari sabit gidersem 6'yi az geciyor
tamamdır çok teşekkür ediyorum. yarın ilk fırsatta bakacağımBaska birseye bakarken buldum.Ankara da yucel oto sanayi var.Cikma pick up parcasi satiyor.jant bir sorun derim 0 312 354 55 57.adres blgileri nette de cikiyor.