Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanokan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,701

Etiketler

hocam bf bakacağız galiba :smiley:

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam öncelikle 5 arazi aracında 6 marka at lastik kullanan bir kullanıcınıyım hala almadıysanız eğer kararınızı şuna göre verin..
Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz bence..
Bf 600 liradır artısı maxxis gibi lassa competus gibi bir kış geçirince sertleşmez fiyat farkıda bu yüzdendir zaten...kuru arazide çok büyük fark yaratmaz çamurda ise tüm at ler zayıftır zaten ama ben sıralamayı cooper ,yokohama,bf,maxxix ,kumho olarak yazarım asfaltta karda buzda sıralamam bf,cooper,kumho,yokohama,maxxix olarak..
Öncelikleriniz ve kullanım şartlarını düşünüp keseye uygun olana bakın ..
Eğer benim gibi ızun vadeli düşünmeyenlerdenseniz maxxix taktırıp geçin yoook ben uzuuuunca binerim aracıma derseniz bf yada cooper alınki seneye yahu bu lastik niye tutmuyor demeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu 80 cm kar olayına bi yorumda ben yapmak istiyorum bu mümkün ama kar yağar yağmaz sonrasında mümkün değil ancak aracın önünde kar küreme aparatı gerekir ..

Merhaba hocam öncelikle 5 arazi aracında 6 marka at lastik kullanan bir kullanıcınıyım hala almadıysanız eğer kararınızı şuna göre verin..
Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz bence..
Bf 600 liradır artısı maxxis gibi lassa competus gibi bir kış geçirince sertleşmez fiyat farkıda bu yüzdendir zaten...kuru arazide çok büyük fark yaratmaz çamurda ise tüm at ler zayıftır zaten ama ben sıralamayı cooper ,yokohama,bf,maxxix ,kumho olarak yazarım asfaltta karda buzda sıralamam bf,cooper,kumho,yokohama,maxxix olarak..
Öncelikleriniz ve kullanım şartlarını düşünüp keseye uygun olana bakın ..
Eğer benim gibi ızun vadeli düşünmeyenlerdenseniz maxxix taktırıp geçin yoook ben uzuuuunca binerim aracıma derseniz bf yada cooper alınki seneye yahu bu lastik niye tutmuyor demeyin

"Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz" forumların en büyük handikapı, tebrikler!!!!

Handikap şu bence ben kullanıyorum çok al!!
Alda kardeşş sen nerde nasıl hangi şartlarda kullanıyosun hangi araçta hangi ebatı kullanıyosun bunlar yok ama sen kullanıyosan iyi ben farklı markalardan hem kendi deneyimlerimi hem çevremin izlenimlerini vede oldukça büyük bi genel kanıyı aktardım ama handikap aldım

yalnış anlaşıldım, belkide yanlış ifade ettim.Forumlardaki en büyük tartışmların nedenini doğru tespit ettiğinizi ve bu tartışmların handikapı olduğunu belirttim.Sizin cümlenizden de alıntı yaparak çok doğru ve yerinde olduğu içinde tebrikler problemi doğru tespit etmişiniz demek istedim.Umarım bu sefer ifade edebilmişimdir :yum:

yalnış anlaşıldım, belkide yanlış ifade ettim.Forumlardaki en büyük tartışmların nedenini doğru tespit ettiğinizi ve bu tartışmların handikapı olduğunu belirttim.Sizin cümlenizden de alıntı yaparak çok doğru ve yerinde olduğu içinde tebrikler problemi doğru tespit etmişiniz demek istedim.Umarım bu sefer ifade edebilmişimdir :yum:

Kusura bakmayın bende şaşırdım açıkcası ..
Tabiki kullanıcı yorumları önemli ama bireysel öneriler yerine ihtiyaçlar üzerine yorumlar bence daha faydalı olur diye düşündüm hep..

Sorun yok.Sizle ayni fikirdeyim.Bunuda ifade edebildiysem ne mutlu.Selamlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Örneğin lastik alırken herkes dişlerine serliğine yumuşaklığına bakar ..ama bizim araçlarımız için her koşul göz ününde bulundurulmalı ..örneğin karadenizde yaşayan bu hobiyi orda yürüten kullanıcı dişlerine önem vermeliyken güneydoğudaki kullanıcı yanaklarıda göz önünde bulundurmalı..maxxix marka at lastiğin yanakları zayıftır kuru ve kayalık bölgelerde sahibini üzer gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR