yerden yuksekligini olcmedim ama lastigin yanagi kalinlasacagi icin (255/60/18'den 265/70/16'ya) lastik capi neredeyse ayni kaliyor, hatta 16'da takacagim lastikle 12mm fazlalik bile oluyor. Yani bu acidan 16 olmasinda yukseklik olarak bir sikinti cikmaz ama dikkat etmem gereken baska bir husus varsa haberim yok.
Nissanin parca konusunda sikintili oldugunu biliyorum ama yan sanayi ya da ucuz parca nereden bulunur emin degilim. aklima istanbul bostanci sanayi ve benzeri yerlerde ki cikmacilar geliyor ama bilemiyorum yine de ne kadar ucuza gelir.
Ankara bana uzak oldugu icin yolumun pek dusecegini sanmiyorum, ancak netten bakabiliyorum baska sehirde varmi diye, onlarinda ilanlari yok anlasilan sansima. Ama en azindan artik o tarafa giden birine denk gelirsem git bak diyebilirim. Bir umut isigi yandi
)
aracim otomatik. asiri tikali sehir ici dur kalk trafikte 9 litre civari, ama yeni daha arac o yuzden motor acildiktan sonra az da olsa duser diye tahmin ediyorum. tikali olmayan normal sehir ici kullaniminda da 7-7.5 gibi. uzun yolda da eger 110 civari sabit gidersem 6'yi az geciyor