Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,975
Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

Mustafad' Alıntı:
Yavuz Bey, gezmek en sevdiğim aktivite. Çok memnun olurum, tabii almayı düşündüğüm araçla, :D :D Sözünüzü unutmayın, olasılıkla seneye ordayım. :D :D Selamlar.

unutmam sözüm söz.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Necmi abi keşke ilk fotografda Ufuk abinin o halini koymasaydın ;D ;D ;D

çok ilginç bir durum daha oldu ama onu fotoğraflamadılar.....

Biz bu şekil takılırken,bir otobüs geldi :smiley: komple bayandı :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
çok ilginç bir durum daha oldu ama onu fotoğraflamadılar.....

Biz bu şekil takılırken,bir otobüs geldi :smiley: komple bayandı :smiley: :smiley: :smiley:

hahahahaha isveç bronzlaşma takımı ise abi onlar kesin başına güneş geçmiştir ;D ;D ;D

Bir İngiliz bunu tek başına yapabilirmiydi tabiki hayır hemen arkasına Amerikan desteğini aldı ;D ;D ;D

SL740267.jpg

SL740273.jpg

Bir kaç kare de kaputu açık LR resmi koysammı diye düşündüm sonradan öğrendimki tecrübeli TOYOTACILARDAN bunların zaten başka modeli yokmuş ;D ;D ;D

Ama önce türbanlı TYT ;D ;D ;D

Tabii derken TYT çalıştı devam ettik yola orman içinden bir orman kulesinin dibine kadar gittik çok zorlu bir yol değildi orman patikası işte benim asvalt conconu bile hiç şikayetçi olmadı derken tepeye çıktık o da ne aman tanrım konvoyumuzun iki LR aracı da dilleri bir karış dışarıda kalmamışmı tabi sorduk öğrendikki bu hep böyleymiş bunların kapalı kaputları yokmuş hiç hatta üretimde bunlar kaputsuz üretiliyormuş alanlar motorun üzerine kuşlar pislemesin diye aksesuar olarak takıyormuş

Ben bunları yazdım ya bu kadar da resim koydum bundan sonra beni kimse hiç bir yere davet etmez eminim ;D ;D ;D

Evet bendeki resimler bu kadardı katılan herkes çok iyiydi ben kendi adıma çok eğlendim bu etkinliğin gerçekleşmesinde payı ve emeği olan herkese çok teşekkür ederim

defenderlerin silecek suyu bitmistir ondan acmislardir kaputlari baska bisey olamaz ozellikle sari defender imkansiz ;D

Tempus' Alıntı:
hahahahaha isveç bronzlaşma takımı ise abi onlar kesin başına güneş geçmiştir ;D ;D ;D

Yok yaw inanma sen Dedeye, Gökten Meg Ryan düşse bunlara ER Ryan düşer onuda kurtarırlar ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok yaw inanma sen Dedeye, Gökten Meg Ryan düşse bunlara ER Ryan düşer onuda kurtarırlar ;D ;D ;D ;D ;D

tırtıl vallahi doğru söylüyorum herkes ordaydı yahu........... ortamda bir sessizlik etraf cıvıl cıvıl çiçekler açmış, kuşlar ötüyor, ortalık panayır yeri gibi :smiley: yürüyüşçüler bize garip garip bakıyorlar bizde onlara :smiley:

nazmi abinin duaları ....... ne dediyse oldu :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
tırtıl vallahi doğru söylüyorum herkes ordaydı yahu........... ortamda bir sessizlik etraf cıvıl cıvıl çiçekler açmış, kuşlar ötüyor, ortalık panayır yeri gibi :smiley: yürüyüşçüler bize garip garip bakıyorlar bizde onlara :smiley:

nazmi abinin duaları ....... ne dediyse oldu :smiley: :smiley:

O pozuda otobüs geçerken verdim de bari tam olsun ;D ;D ;D

iki kurusluk ankaranin turizmi vardi onuda bitirdiniz o zaman ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri