Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,977
Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

benimde var böyle bir göl deneymim ama benim cj nin kaputu tamamen dreksiyon hizasına kadar gömülmüştü.

Etiketler

İki haftadır takip ediyorum, süpersiniz, şu işleri bi halledeyim yanınızdayım.

Necmi abi ne iş :smiley: tatlı su ofrodu falan desende her geçen gün birazdaha araziye dalıyon, gözümden kaçmıyor. ;D Serbest bırak şu aslanı... :smiley: :smiley:

magnum06' Alıntı:
Fotoğraflar ve Defenderin mt117 leri cok güzel ama vx 100 ün ıslandığına üzüldüm :( elinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş.İnşallah bir dahaki etkinlikte Beypazarı ekibi olarak yanınızda olmak dileğiyle....

Teşekkür ederim, ilk fırsatta geleceğiz :smiley:

MKG' Alıntı:
Teşekkür ederim, ilk fırsatta geleceğiz :smiley:

Biz teşekkür ederiz Mustafa Abi vakit buldukça arkadaşlarla keşif etkinlikleri düzenliyoruz her seferinde hayrete düşüyoruz bizim cevremizde ne kadar güzel yerler varmış diye, en kısa zamanda sizi organize edeceğimiz bir etkinliğe davet edeceğiz ,gezi harici olsa dahi gezenbilir ekibini mekanımıza bekliyoruz www.hunkarsofrasi.com Burak Uz
Abi duydumki sende m 38 varmış bendede vardı bir zamanlar kritiğini yapalım müsait olunca ... :smiley:

magnum06' Alıntı:
Biz teşekkür ederiz Mustafa Abi vakit buldukça arkadaşlarla keşif etkinlikleri düzenliyoruz her seferinde hayrete düşüyoruz bizim cevremizde ne kadar güzel yerler varmış diye, en kısa zamanda sizi organize edeceğimiz bir etkinliğe davet edeceğiz ,gezi harici olsa dahi gezenbilir ekibini mekanımıza bekliyoruz www.hunkarsofrasi.com Burak Uz
Abi duydumki sende m 38 varmış bendede vardı bir zamanlar kritiğini yapalım müsait olunca ... :smiley:

Sevgili Burak ;

Beypazarı eğitimli ve çalışkan insanları ve doğal güzellikleri ile her türlü takdiri hakeden bir ilçemizdir, yaklaşık 20 yıldır Eğriova yaylarına giderim ve hala bilmediğim görmediğim bir çok yer var Haziran 19. da LRO grubu ile Balkanlar gezisine çıkacağım bunun hazırlığı içeerisindeyim haziran ayının ilk haftasına sıkıştırabilirsem bir keşif gezisi yapalım,

MKG' Alıntı:
Sevgili Burak ;

Beypazarı eğitimli ve çalışkan insanları ve doğal güzellikleri ile her türlü takdiri hakeden bir ilçemizdir, yaklaşık 20 yıldır Eğriova yaylarına giderim ve hala bilmediğim görmediğim bir çok yer var Haziran 19. da LRO grubu ile Balkanlar gezisine çıkacağım bunun hazırlığı içeerisindeyim haziran ayının ilk haftasına sıkıştırabilirsem bir keşif gezisi yapalım,

Mustafa abi bende isterim ;)

MKG' Alıntı:
Sevgili Burak ;

İlgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim Mustafa abi acele etmeyelim o zaman bizde senin gezinin bitmesini bekleyelim, haziranın ilk haftası Beypazarı festivali oluyor binlerce insan buraya akın ediyor onun için diyorum. Tüm gezenbilir ailesi ve üyelerini ilçemize bekliyoruz saygılar....

beypazarifestivali.jpg

Mustafa Kemal Güner hocam etkinlik güzel, Güelgah Süper, Araçlar harika. Ancak araçların arasında en Mükemmeli senin defender harika bi görüntüsü var bayıldım, görüşmek dileğiyle

alpayyuce' Alıntı:
Mustafa Kemal Güner hocam etkinlik güzel, Güelgah Süper, Araçlar harika. Ancak araçların arasında en Mükemmeli senin defender harika bi görüntüsü var bayıldım, görüşmek dileğiyle

Sevgili Alpay teşekkür ederim, umarım bir etkinlikte birlikte oluruz,

Selam,sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri