Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,735

Etiketler

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

youngcaptain' Alıntı:
hasan abi haklısın bütün olay burda eline salık Ahmet abi en büyük uğraş seninki

kesinlikle ama senin hakkınıda yememek lazım.
daha önceki sayfalarda sana olan teşekkürlerimi söylediğim için tekrar etmedim

rkayaci ismini hatırlayamadım lütfen kusuruma bakma.
ben ilk gezimin haftasına lastik arayışına başlamıştım sen ne yaptın.:smiley::smiley:
yeni lastiklerin hayırlı olsun diyelimmi?

Ahmet abi ellerine sağlık, Fotolar sayende sahiplerine ulaşabildi =) Kalan 100 Fotoyu da yüklerim şimdi Photobucket'e, aynı linkte devam ederler. Artık kendi fotoğraflarını detaylı almak isteyen girip bakabilir linkten ;)

erencanak' Alıntı:
Ahmet abi ellerine sağlık, Fotolar sayende sahiplerine ulaşabildi =) Kalan 100 Fotoyu da yüklerim şimdi Photobucket'e, aynı linkte devam ederler. Artık kendi fotoğraflarını detaylı almak isteyen girip bakabilir linkten ;)
Benzer karelerden ayıklama oldu biraz Eren... :smiley:

Valla Camil kardeşim öncelikle en başta sana, Zafer üstada ve alakalı olan herkese teşekkür ederim. Beni tanımayanlar için söyleyeyim. Hani gıcır gıcır freelander ı cuma alıp pazar orda soluklanan, asfalt lastiği ile geziye katılan, macera olsun diye deniz kumunun tadına bakan aracın şöförüyüm diyelim.

Ama üstadım hatırlamamana üzüldüm, seninle deniz kenarında az mı romantik dakikalar geçridik :smiley:

Cemil.. Araba güzel ben bişi yapmadım. Ama acemilik olmasaydı dakka bir gol bir olmazdı diyelim. Benim karşılaştığım en büyük zorluk bizim yakada adam gibi yıkamacı buluamamak oldu. Arabayı her gören korkup biz çıkaramayız bunu dedi.

Sonunda temziledik makinayı..Hazır bi dahaki geziye, ayrıca paçalıkları da taktım. Seni uğraştırmamak için küçük kısa saplı bi de yıldız aldım cemil kardeş...

sevgilerle...

bidahki geziye bukadar uğraşmıcaksın işallah Rıdvan abi biraz yükseltip bide lastik yaptıkmı canavara çoğu yerde seni üzmez zaten yaz geliyor kamp veya piknik gezilerimiz olucak kumda derelerde boğuşup durucaz atık
hasan abiyle hakiketen çok romantiktiniz deniz kenarında başbaşa ikiniz :::::::::::smiley:))))))

konunun gezi kısmını dağıtmak istemem ama ben bu arkadaşa lastiklerini soracaktım araya kaynadı...

020.jpg

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.

youngcaptain' Alıntı:
bidahki geziye bukadar uğraşmıcaksın işallah Rıdvan abi biraz yükseltip bide lastik yaptıkmı canavara çoğu yerde seni üzmez zaten yaz geliyor kamp veya piknik gezilerimiz olucak kumda derelerde boğuşup durucaz atık
hasan abiyle hakiketen çok romantiktiniz deniz kenarında başbaşa ikiniz :::::::::::smiley:))))))

Hasan beyle bizi birbirimize bağlayan hoş ince bir halat gibi görünse de, aslında sıkı sıkıya bağlıydık.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri