mdr' Alıntı:Beyaz martının bakımı yapıldı.
hava filtresi temizdi,hava tutuldu..
mdr' Alıntı:Seyahat Allah kısmet ederse 20 Eylülde başlıyor.10 gün sürecek..
nevzat' Alıntı:Ne tarafa gidiyorsunuz İsmail hocam?
cuntan' Alıntı:ismail abi çok güzel durmuş resimler bu arada yeni gezin için şimdiden iyi yolculuklar Allah kaza bela vermesin sağlıcakla gidip gelirsiniz inşallah
mdr' Alıntı:Gümrüge giriyoruz.Girişte sag tarafta Türkiye Turing ve otomobil federasyonunun bürosuna ugruyoruz.
Uluslararası ehliyetimizi alıyoruz. 300 tl .Memur çok yavaş.bir ehliyeti yarımsaatte verdi.
tanerer' Alıntı:Bu beynelmilel ehliyeti hangi ülke ister bilmiyorum ama benim bildiğim Avrupa ülkelerinde Türk ehliyetini tanımayan yok.
Hatta Amerika'da 20 yıl kadar önce başıma gelen bir olay, polis beynelmilel ehliyeti anlamayıp merkeze soracakken, Türk ehliyetini görünce "tamam geç" demişti.
enverdede' Alıntı:Ancak herşeye rağmen bilhassa bana eylül gibi yapmayı düşlediğim benzeri gezi için rehber olacak ve ilk paylaşımlarından güzel geçtiği anlaşılan gezi notlarınızı ilgiyle izleyeceğim .Hoşgeldiniz.
mdr' Alıntı:..
Arnavutlukta sık sık yol kenarlarında mezar diyemiyecegim..ama anmak için galiba ya canlı çiçek yada yapma çiçekle sık sık karşılaştık..
Birde..bütün yol boyunca çok fazla bisikleti ile tur yapan..onca yolu pedal çevirerek gezen güneşten yanık tenleri ile seyyahlara rast geldik.
TUGAY58' Alıntı:İsmail bey hoş geldiniz Kardeşim eşim Tunay hanım,da eşinize sevgi ve saygılarını iletiyo bir gün bir yerlerde bir kahve eşliğinde sohbet dileği ile....
mdr' Alıntı:Çok teşekkür ederiz Orhan bey,
2 Makinamız vardı bu gezide.Hem video hemde ara ara foto için Panasonic lumix TZ7 ve demirbaşımız ise Nikon D80,
bilmiyorum makinanız ne marka ? Nikon d80 ccd sensör kullanır.Keskin fotograflarıyla tanınan eski bir modeldir.Ben üzerine kuma getirmeme ragmen (Nikon d7000) bazan bu keskinligi bulamam .Ama düşük ışıkta yani gece fotolarında ise bol nois yapar bu da makinanın eksi yönleri idi.Bu konuda fikir alışverişinde bulunabilir hatta bir etkinlikte v.s biraraya gelirsek laflarız..
MAKİNA YANINDA ESAS LENS DE ÖNEMLİDİR BİLİRSİNİZ.Çogu fotografı nikon 70-200 mm f/2.8 VR ile çektik belki ondandır.. ;D