Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,670

Etiketler
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

kirazsenol' Alıntı:
Kargo elime ulastı, urunleri aldım ama henuz kullanmadım.
İlginize tesekkur ederim.

ıyı gunlerde kullanın ıns..benzınlerını doldurur doldrmaz kullanıma hazırlar :smiley:

Abi gören aldı elimde sadece benzin kaldı :D . Bir zahmet karışık 12 tane daha yollasana

tahaozak' Alıntı:
Abi gören aldı elimde sadece benzin kaldı :D . Bir zahmet karışık 12 tane daha yollasana

aslında keşke baştan bizi uyarıp "12 taneden aşşaa satmıyoz kardeşim" gibi bir ibare koysdaydınız :smiley:

gelmesiyle gitmesi bir oldu

rüya gibiydi :D

" Abi, bu ne işe yarar ki yahu,boşversene..." diyenler 3 ünü kaptı bile ;D

yasarergun' Alıntı:
aslında keşke baştan bizi uyarıp "12 taneden aşşaa satmıyoz kardeşim" gibi bir ibare koysdaydınız :smiley:

gelmesiyle gitmesi bir oldu

rüya gibiydi :D

Yasar hocam adını koymakla yetınmedı kotada koydu :smiley:)hocam elımızde kalmasın sonra

Burak Bey, orijinal ürünlerin devamını bekliyoruz! ???
( Zarf gitmez sonra ;) )

amanos80' Alıntı:
Burak Bey, orijinal ürünlerin devamını bekliyoruz! ???
( Zarf gitmez sonra ;) )

Alı abı tel testere, multı tool ,su arıtıcı var :smiley:begendıgım seylerı paylasayım derken cıddı bı sektor ıcınde bulucam sanırım kendımı bazen satmaya kıyamasamda (olurya yedekte dursun mantıgı ):smiley:sanırım bı dukkan olayına donucek yakında

Hasan Candan adında bir dükkan sahibi vardı, 5 yıldız üzerinden 6 yıldız almış tek yurdum insanı ;D
Korkarım 2. vaka geliyor :D :D :D

ilbeğ' Alıntı:
Alı abı tel testere, multı tool ,su arıtıcı var :smiley:begendıgım seylerı paylasayım derken cıddı bı sektor ıcınde bulucam sanırım kendımı bazen satmaya kıyamasamda (olurya yedekte dursun mantıgı ):smiley:sanırım bı dukkan olayına donucek yakında

dönsün

ihtiyacımız olan şeyleri bilinen birinden alırız biz de

inanın internetten bir şeyler almaya korkuyoruz
sayenizde korkumuz gitti :smiley:

yasarergun' Alıntı:
dönsün

ihtiyacımız olan şeyleri bilinen birinden alırız biz de

inanın internetten bir şeyler almaya korkuyoruz
sayenizde korkumuz gitti :smiley:

tesekkur ederım Yasar hocam cok sagolun

hocam elinizde hala varsa ben de 8 adet rica edebilir miyim? IBAN numaranızı verebilirseniz EFT geçeyim..

benim testere ve çok amaçlı alet,gelmedi bekliyorum teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri