Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,662
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

amanos80' Alıntı:
İlle de yeni ürün,ucuz ürün, orijinal ürün... vs. ürün!
Yahu muhterem; bir parmak bal çaldın,site dağıldı ;D ;D ;D
Utanıyorum 10 tl'yi mektupla göndermeye, bilgine :D

Alı abı ne mektubu Allah CC askına ya :smiley:hedıye ettım gıttı :smiley:)olacak gıbı degıl yenı sıparısı az once verdım en gec pazartesı gonderı yaparım nasıpse ısteyenlere elımızemı bulasır dedık bulastı cok sukur :smiley:)

Etiketler

Mehmet_Can' Alıntı:
size özel mesaj attım kibrit iiçin geri dönmediniz?

Mehmet bey kusura bakmayın cok yogundum sımdı fırsat buluyorum bı kac arkadasa daha donemedım boyle cok ayıp oldu yenı sıparısler gelıyor sızınkını ayırıyorum lutfen ad soyad adres ve tel bılgısını ıstedınız adetı belırterek ozelden mesaj atın pazartesı dıerlerıyle bırlıkte gonderırım nasıpse

Abi,hesap bilgilerini aldım.pazartesi nasipse size dönerim.teşekkürler..

ilbeğ' Alıntı:
cakrıtlerı (kıbrıt)begendıysenız sorun yok :smiley:

her şey için teşekkür ederim.Beğenmemek elde değil.hesaba geçtim...kontrol edin lütfen..görüşmek üzere

yenı sıparıs veren arkadaslar ıcın cakrıtler yola cıkmıstır yarın elınızde olurlar ıns :smiley: ıyı gunlerde kullanın ..

bu arada bıber gazı ısteyen varmı ? .. arazıye cıktıgınızda sırt cantanızda bır tane bulunmasında fayda var fıyatıda makul 5 lıra 45kurus ..eskı usulle 5 mılyon 450 bınlara.. Kesinlikle Beş BucukK Değil :smiley:)))

ilbeğ' Alıntı:
bu arada bıber gazı ısteyen varmı ? .. arazıye cıktıgınızda sırt cantanızda bır tane bulunmasında fayda var fıyatıda makul 5 lıra 45kurus ..eskı usulle 5 mılyon 450 bınlara.. Kesinlikle Beş BucukK Değil :smiley:)))
"Ayıya, domuza etkili" diyorsunuz yani ;D ;D ;D

Ben bu ürünün sadece kıvılcım cıkartan kocaman örneklerini görmüştüm. :smiley:
2 metal parcası kıvılcımlar cıkartıp ateş yakmamıza olanak saglıyordu.Eskisi gibi kücük dal parcaları ile ugraşmaya gerek kalmadan.
Hatta kücük macuna benzer parcalar var kıvılcım deger degmez alev alıyor daha cok beraber kullanıyordu arazide.
Bunu zippo gazlı haline getirmişler cokta güzel olmuş.

Bu arada bende almayı düşünüyorum.Tam karar vereyim size özelden mesaj atarım.

:smiley:begendıgınıze sevındım ..ıyı gunlerde kullanın ıns

benim siparişler de elime ulaştı dün sorunsuz, ücretini hesabınıza aktardım..
teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri