Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,734

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Hükmet Bey merhaba;

Karavanınız çok güzel olmuş ALLAH nazardan saklasın. Kendi karavanımı almadan önce aynı modelin biraz daha uzununu Sally'den kiralayıp tecribe etmiştim. İçi çok rahattır. Ama ben yinede çok hız yapmamanızı öneriyorum en azında arka makaslara müdahale edene kadar.

İyi gezmeler dilerim
Özgür

Hikmet Bey ,
karavanı aldıktan sonra buralara uğramaz oldunuz umarım herşey yolundadır
Kalın sağlıcakla

Hikmet Bey hayırlı olsun, yeni karavanınızda güzel günler sizlerle olsun.

Tekrardan herkese merhaba iyi dilek ve temennilerini sunan abilerim ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. biraz iş güç biraz yeni karavanla tatil derken zaman geçmiş evet yeni karavanımızı test etme şansımız oldu ilk tatil ramazan bayramında Akçakoca karasu ve Bolu yedigöllere gittik .yedigöllerde karavanı epey bir zorladık sonuç mükemmel di Alkovenli karavanı off road aracı gibi kullandık .daha sonrası Muğla Gökova Akyaka Datça nın tüm bükleri Marmaris köyceğiz ve Fethiye nin bilmediğim koylarını keşfettim.Ama bildiğiniz gibi yaşım 39 ve çalışmak zorundayım yine tatil bitti ve tilki misali yine döndük kürkçü dükkanına bu arada araca bir iki ekleme yaptım ilk kısa bayram tatilinden sonra karavana birer makas ilave ettim böylece arac hakimiyeti iyileşti eksiklerimin arasında karavan anteni biraz ağır bastı ve netanın yeni çıkarttığı hareket halindede uydu yayını verebilen anteninden monte ettim.

biraz da görsel

AMBA0050.JPG

SAM_0675.JPG

SAM_0688.JPG

Hikmet bey yeni karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun.Size ve sevdiklerinize mutlu tatiller yaşatmasını dilerim.Güle güle kullanın, darısı bizim başımıza diyelim. SEVGİ ve SAYGILAR. İNŞALLAH yine bir yerlerde görüşmek umudu ile ...

raptor' Alıntı:
ilk kısa bayram tatilinden sonra karavana birer makas ilave ettim böylece arac hakimiyeti iyileşti

Önden çekisli bir araçta makas ilavesi ne tür bir fark yaratiyor, biraz anlatir misiniz? Ben bunun yalniz arkadan çekisli araçlarda ise yarayacagini saniyordum.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Hikmet kardeş hoş geldiniz karavanınız ve geziniz çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Teşekkür ederim Yusuf hoşbulduk..

.
metin0035' Alıntı:
Hikmet bey yeni karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun.Size ve sevdiklerinize mutlu tatiller yaşatmasını dilerim.Güle güle kullanın, darısı bizim başımıza diyelim. SEVGİ ve SAYGILAR. İNŞALLAH yine bir yerlerde görüşmek umudu ile ...

Metin abi çok teşekkür ederim yine karşılaşırız inşallah..

TA2RX' Alıntı:
Önden çekisli bir araçta makas ilavesi ne tür bir fark yaratiyor, biraz anlatir misiniz? Ben bunun yalniz arkadan çekisli araçlarda ise yarayacagini saniyordum.

Bekir abi benim aracın ağırlık dengesi alkoven den dolayı üst tarafa kaydığından dolayı vede ağırlık artmasıyla birlikte virajlarda makaslar yetmediği için istem dışı fazla miktarda yatmalar olmaktaydı. ilave makas ile bu kontrol edilemeyen yatmalar ortadan kalktı ve daha iyi bir sürüş ortaya çıktı.ama bu kamper tarzındaki bir araç için gerekli olmaz ağırlığı benim araç kadar olsa bile ağırlık dengesi aşşağıda olduğu için gerekli değildir.aynı zamanda yan rüzgarların araca verdiği kontrol sıkıntısınıda çok çok azalttı.. yani aracın çekişinin nerden olduğu pek önemli değil sonuçta olay süspansiyon ve ağırlık dengesi ile alakalı

raptor' Alıntı:
Bekir abi benim aracın ağırlık dengesi alkoven den dolayı üst tarafa kaydığından dolayı vede ağırlık artmasıyla birlikte virajlarda makaslar yetmediği için istem dışı fazla miktarda yatmalar olmaktaydı. ilave makas ile bu kontrol edilemeyen yatmalar ortadan kalktı ve daha iyi bir sürüş ortaya çıktı.ama bu kamper tarzındaki bir araç için gerekli olmaz ağırlığı benim araç kadar olsa bile ağırlık dengesi aşşağıda olduğu için gerekli değildir.aynı zamanda yan rüzgarların araca verdiği kontrol sıkıntısınıda çok çok azalttı.. yani aracın çekişinin nerden olduğu pek önemli değil sonuçta olay süspansiyon ve ağırlık dengesi ile alakalı

Sanirim anladim. ;) Tesekkürler.

Merhaba; Hikmet kardeşim,
Kurban bayramımızı ve Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.
Ankara'da bulunduğum 10 gün boyunca yakınlığınız,desteğiniz ve misafirperverliğinizi ömrüm boyunca hatırlıyacağım. Size ve eşinize şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum. Kısmet olurda birgün aynı yakınlığınızı bizde sizinle paylaşmak isteriz. Akrabadan üstün destek ve yakınlığınız için size minnettarım, çok teşekkür ederim.
Sizler sayesinde birçok problemi hallettik, sağolun.
Karavanımdan soğumama rağmen bizde küçük bir tatile çıktık, şu anda Tavas'tayız (düğün için) Yarın öğleyin Antalya'ya doğru yol alacağız. Malesef çok kısa olacak, eşimin 6 kasımda kontrolleri sebebiyle.
Denizliye geldiğimden beri hergün sizleri anıyorum, iyiki varsınız...
Tekrar görüşmek dileğiyle, Huzurlu ve mutlu olarak hoşçakalın. Eşim ve oğlumda Selam ve hürmetlerini sunuyor, sizlere...
Selamlar, Saygılar.

Yine gezenbilir aile dostları birbirlerinden destek almış ne mutlu bizlere böyle bir sitemiz ve dostluğumuz var evet iyiki varsınız dostlar bu arada hikmet kardeşim haber bekliyoruz....

SEyfettin hocam 1 haftadır Hikmet in boş zamanlarını ben doldurdum. Rıfat abi ile beraber benim çalışmayan truma boileri sökmüş , dışarda çalıştırmıştık. sonrasında montaj yapınca yine çalışmamıştı. bugün söktüm yine trumayı Hikmete gittim, beraber çözdük sorunu ve çalıştırdık. sorunsuz çalışıyor şimdi.

Buradan bana karavan alımında gereken yardımı ve desteğini esirgemeyen kardeşim Hikmet'e ve Rıfat abime teşekkür ediyorum. Allah herşeyi gönüllerine göre versin. çok uzun zamandır unuttuğumuz dostluğu-arkadaşlığı gösterdiler.

abolgi' Alıntı:
SEyfettin hocam 1 haftadır Hikmet in boş zamanlarını ben doldurdum. Rıfat abi ile beraber benim çalışmayan truma boileri sökmüş , dışarda çalıştırmıştık. sonrasında montaj yapınca yine çalışmamıştı. bugün söktüm yine trumayı Hikmete gittim, beraber çözdük sorunu ve çalıştırdık. sorunsuz çalışıyor şimdi.

Buradan bana karavan alımında gereken yardımı ve desteğini esirgemeyen kardeşim Hikmet'e ve Rıfat abime teşekkür ediyorum. Allah herşeyi gönüllerine göre versin. çok uzun zamandır unuttuğumuz dostluğu-arkadaşlığı gösterdiler.

Karavanınız hayırlı olsun.Sağlıklı gezi ve dinlenceler dilerim.
Yardımlaşma şiarımızdır.
Hikmet ve Rıfat dostlarımız başa güreşirler.
Bu ara ostime geldiğinizde bende çaya beklerim.
Ayrıca trumatiği görmek istiyorum,mümkünse.
Selamlar,başarılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR