Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,738
Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Hikmet tekrar hayırlı olsun dostum. iyi günlerde kullanman dileği ile.

Etiketler

Hikmet kardeşim cok cokkkkk sevindik cok cokkkkk güzel günlerde ve cok mutluluklarla kullan kardeşim.

Güle güle kullanın, güzel gezi ve dinlenceler yapın. :smiley:

Cavid Sezen

Hikmet bey hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Güzel gezilerde kullanmanızı temnni ederim. Selamlar.

Ne kadar güzel bir karavan olmuş, görmemişim şimdiye kadar. Güle güle, keyifli yolculuklarınız olsun inşallah. :smiley:

Mesajlarını esirgemeyen beğenilerini iyi dileklerini sunan Abilerim Kardeşlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.bizim yeni karavan pek kendi karavanını kendi yapanlar kısmına uymadı biz nerdeyse elimizi bile sürmedik hazır konduk işin kolayına kaçtık biraz. iş güç durumlarım el verseydi gönlüm kendi karavanımı kendim yapmaktı ama kısmet buymuş.yalnız ufak tefek eksiklikler var onları kendim yapmak niyetindeyim gerçi hanım sağını solunu delme su alırsa kabul etmezler garantisi bozulur diye el vurdurmuyor ama ben dayanamam bir el atarım.forumda dikkat ettiğim bu tarz sonradan yapılma alkovenli motor karavan kullanan pek yok bu nedenle bir kaç küçük bilgilendirmede bulunmak istiyorum .aracın ağırlığı 2920 kilo yasal taşıma kapasitesi 3500 kilo +%5 ortalama yakıt sarfiyatı km de 40 krş alkovenli hali ile son sürat 130 km ama 100 ila 110 km arası çok rahat yolculuk yapılabiliyor.rampalarda 80 ila 90 km altına düşmüyor .sürüş kolaylığı açısından tam olarak panelvan gibi değil ama çok ta rahatsız edici bir kullanımı yok. arka biraz gezme yapabiliyor fakat bunu makas miktarını fazlalaştırıp çözmeyi düşünüyorum.büyüklük olarak alkoven çıkıntısını hesap ederseniz bir sorun yok Ankarayı bilenler demetevlerin karmaşık trafiğini ve dar sokaklarını bilir demetevlerde bile aracı kaç defa park ettim ve sokaklarına girdim çıktım.aklıma gelenler bunlar .kısmetse bu hafta içi tatile çıkmayı düşünüyoruz umarım yollarda karşılaşırız .......selamlar

Sayın Hikmet bey hayırlı ve uğurlu olsun.Güle güle kullanın.Değerli aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu neşeli tatiller diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

hikmet karavanın çok güzel olmuş.hayırlı olsun kazasız belasız geziler dilerim.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,güzel bir karavan sahibi olmuşsun kutlarım.

Hikmet bey tebrik ediyorum,hayırlı uğurlu olsun,tüm sevdiklerinizle birlikte yeni karavanınızda kazasız,belasız hoş vakitler geçirmenizi temenni ediyorum..Tekrar tekrar hayırlı olsun...Darısı tüm karavan severlere.....

Hikmet arkadaşım, tekrar hayırlı olsun. Yakışır gönlü zengin güzel arkadaşıma.....
Sonunda arzuna göre güzel bir karavana kavuştun.
Kazasız , mutlu geziler diliyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR