Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,050
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

nolander' Alıntı:
Kablolama sistemini alttaki gibi yapınca herşey çözüme ulaştı.Klima+microdalga+buzdolabı gayet güzel çalışıyor:smiley:Kritik hesaplama uzmanı oldum:smiley:Ne nasıl ve ne kadar çalıştırılmalı.

mustafa bey,
takipteyim ve çok iyi gidiyor..
Kritik hesap uzmanı olduğunuz konuda yardıma ihtiyacım var. Ben de Bursa dayım, ertuğrul-özlüce, belki görüşebiliriz de. 0535-220 60 71 cem...

_ Aracım suzuki 1993 westfalia, 147.000 km. de geçen hafta hanım almanyadan aldı, 5 güne kadar buradalar.
_yaşam aküsü var ve benim burada 1 yaşam yedek aküm mevcut.
_ klima için invertör nasıl olmalı, ev tipi, marka, güç vs..
_ extra şarz dinamosu gerekir mi...

bunlar gibi sorular...
bu benim 3.cü karavanım oluyor, hanıma da sevdirirsem, daha sonra sizinki gibi araca geçeceğim...

Ama asıl büyük problem, aracı türk plakasına çevirmek. Hanım alman ve 6 ay araç türkiyede turist vizesi ile kalacak.
Polis, gümrük yeterli cevap veremiyor, beni turinge yönlendiriyorlar.....

neyse, bunlar da çözülecek...

tekrar kolay gelsin...

Cem Bey; bende özlüce'de oturuyorum.cok yakiniz.Dilediginiz zaman gorusebiliriz.
Araciniz hayirli olsun westfalia super secim.
Klima, inverter, gibi konular ile ilgili, eger elimden gelirse istediginiz yardima hazirim.Ama siz benden daha tecrubelisiniz bu benim ilk karavanim. :smiley:
Aracin elektrik aksami ile ilgili her turlu konuyu Ali Usta 0 532 383 68 22 yardim alabilirsiniz.
Yengenin oturum izni vardir diye dusunuyorum.Oturum izni olan her yabanci uyruklu kisi, M plaka olarak cok rahat TR plakasi alabilir diye biliyorum.
Bence 2 dakika bir nilufer trafik arac tescile gidin derim.

Kolay Gelsin

Etiketler

mustafa bey,
4.çelik hastahanesi yanındayım.
telefonumu vermiştim. müsaitseniz görüşelim. yarın yola çıkıp, kapıkuleden hanımı karşılayacağım.

selamlar
cem

Yeni bi karavancı hoşgeldiniz dünyamıza

Yan ve arka acilan pencerelerin kilitleri eskimis nereden bulabilirim acaba?

IMG_0121.PNG

IMG_0116.PNG

IMG_0117.PNG

IMG_0119.PNG

IMG_0120.PNG

Cok güzel olmus,Güneslige bende yaptirmak istiyorum Türkiyede denk gelirsem hemen taktirayim.Kabloyu Altanmi üstenmi cektiniz,Kapaninca Kablo nasil oluyor?

Selamlar

Büyük olasılıkla taşıma kollarına sabitlenmiştir böylece açılma ve kapanmada sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Biraz erken davrandım ama :smiley:

Mustafa bey yeni karavanınız hayırlı olsun..

kayifle zevkle kullanmak nasip olur inşallah..

Mustafa bey karavanınız hayırlı olsun .tente altı ledleri güzel düşünülmüş bende karavanımın tentesine kendim böyle bir uygulama yapmıştım ama ben tentenin uç kısmına değil açılan ayaklara yarımşar metrelik dört parça şeklinde uyguladım böylece ışık dağılımı daha güzel oldu.karavanınızı ailenizle mutlu gezilerde sağlıkla kullanmanızı dilerim..

Mustafa Bey karavanınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi bir seçim. Herşeyden önemlisi Mercedes ve Hymer; kendini ispatlamış iki marka.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR