zedzestion
Kamp III
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Cem Bey; bende özlüce'de oturuyorum.cok yakiniz.Dilediginiz zaman gorusebiliriz.
Araciniz hayirli olsun westfalia super secim.
Klima, inverter, gibi konular ile ilgili, eger elimden gelirse istediginiz yardima hazirim.Ama siz benden daha tecrubelisiniz bu benim ilk karavanim.
Aracin elektrik aksami ile ilgili her turlu konuyu Ali Usta 0 532 383 68 22 yardim alabilirsiniz.
Yengenin oturum izni vardir diye dusunuyorum.Oturum izni olan her yabanci uyruklu kisi, M plaka olarak cok rahat TR plakasi alabilir diye biliyorum.
Bence 2 dakika bir nilufer trafik arac tescile gidin derim.
Kolay Gelsin
nolander' Alıntı:Kablolama sistemini alttaki gibi yapınca herşey çözüme ulaştı.Klima+microdalga+buzdolabı gayet güzel çalışıyorKritik hesaplama uzmanı oldumNe nasıl ve ne kadar çalıştırılmalı.
mustafa bey,
takipteyim ve çok iyi gidiyor..
Kritik hesap uzmanı olduğunuz konuda yardıma ihtiyacım var. Ben de Bursa dayım, ertuğrul-özlüce, belki görüşebiliriz de. 0535-220 60 71 cem...
_ Aracım suzuki 1993 westfalia, 147.000 km. de geçen hafta hanım almanyadan aldı, 5 güne kadar buradalar.
_yaşam aküsü var ve benim burada 1 yaşam yedek aküm mevcut.
_ klima için invertör nasıl olmalı, ev tipi, marka, güç vs..
_ extra şarz dinamosu gerekir mi...
bunlar gibi sorular...
bu benim 3.cü karavanım oluyor, hanıma da sevdirirsem, daha sonra sizinki gibi araca geçeceğim...
Ama asıl büyük problem, aracı türk plakasına çevirmek. Hanım alman ve 6 ay araç türkiyede turist vizesi ile kalacak.
Polis, gümrük yeterli cevap veremiyor, beni turinge yönlendiriyorlar.....
neyse, bunlar da çözülecek...
tekrar kolay gelsin...
Cem Bey; bende özlüce'de oturuyorum.cok yakiniz.Dilediginiz zaman gorusebiliriz.
Araciniz hayirli olsun westfalia super secim.
Klima, inverter, gibi konular ile ilgili, eger elimden gelirse istediginiz yardima hazirim.Ama siz benden daha tecrubelisiniz bu benim ilk karavanim.
Aracin elektrik aksami ile ilgili her turlu konuyu Ali Usta 0 532 383 68 22 yardim alabilirsiniz.
Yengenin oturum izni vardir diye dusunuyorum.Oturum izni olan her yabanci uyruklu kisi, M plaka olarak cok rahat TR plakasi alabilir diye biliyorum.
Bence 2 dakika bir nilufer trafik arac tescile gidin derim.
Kolay Gelsin