Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)
Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)
Karavanınız hayırlı olsun, motorsikletle yaptığınız gezilerin resimlerinide gördüm, o günlere göre çok daha keyif alacağınızı garanti ediyorum, bende karavana başlamadan önceki yıllarda motorsiklet ile 3-4 türkiye turu yaptım, el yapımı chopper'ım vardı, motor gezilerini çok iyi bilirim...Şimdi tek değişiklik, artık yemeğinizide karavanda yapıp yiyeceğiniz için balıklı güzelim sofra resimleriniz olmayacak herhalde..Keyfinizce gezmeniz dileğiyle...
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle arabanın gerisinide merak ediyoruz fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada başlığı değişirsiniz artık (benim karavanım Erkan_Levent gibi) ve bundan sonraki arabanın bakım onarım ve eksikleri ile ilgili fotoğrafları burada yayınlayıp karşılıklı bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz birde başlığı teknik konular motokaravan bölümüne açarsanız ulaşım kolay olur.
Sn.Erkan&Levent beyler yeni karavanınız hayırlı olsun. Yeni karavan alma heyecanını iki kere yaşadığım için iyi bilirim.Karavanınızı benim karavanım bölümünde daha detaylı tanıtmanız ve güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle.