Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkan_levent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,402
Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

Karavanın bakıma girmeden çekilen iç resimlerini gönderiyorum.[attachment=1][attachment=1][attachment=1]

DSC01323.jpg

Etiketler

erkan bey hayırlı olsun darısı olmayanların başına

Yeni motokaravanınız hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde neşe içinde kullanın.Darısıda bizlerin heves edenllerin başına İNŞALLAH.Yaşam boyu sağlıkla mutlulukla kulllanın.SEVGİ ve SAYGILAR.

Hayirli olsun. Gule gule kullanin. Sanirim bu daha once bana bahsettiginiz karavan.

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, darısı başımıza.... :D

erkan bey aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız geziler nasip etsin.

cok teşekkürler biraz önce yusufun ugraştıgı karavanı görünce ben gercekten cok şanslıymışım Allah yusufa yardım etsin hoşca kalın

Arkadaşlar karavanınız hayırlı olsun.Kazasız geziler dilerim.Karavanın daha detaylı resimlerini görmek isteriz.

ömer aktaş

Erkan bey çok teşekkürler,ama yapma kasa olduğu için sizde dikkat edin zamanla ek yerleri yıpranıp mastikleri çatlayıp su alabilir kontrolü elden bırakmayın gerekiyorsa ek yerlerinin ilacını değiştirin sonra durum içinden çıkılmaz hal alır.

Erkan Bey, hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Daha detaylı resim ve teknik bilgileri buraya eklemenizi bekleriz.

hayırlı olsun karavanınızı güle güle kullanın

Merhaba,karavanınızı güle güle kullanın,kazasız belasız gönlünüzce güzelgünler geçirmenizi dilerim.

Erkan bey tekrar hayırlı olsun. Benim de ilk karavanım isuzu nkr kamyonete Can karavan yapımıydı ve hemen hemen aynı yıllarda (1992) imal edilmişti. Genel olarak memnun olmama rağmen aracın konfor eksikliği sıkıntımızdı. Özellikle uzun gezilerde konforlu yolculuk aranıyor. 4000 km. civarında bir geziden bahsediyorum, inanın hidrolik olmayan direksiyon nedeniyle kollarım kopacakçasına ağrımıştı. Ama karavan bölümünde hep rahat ettik. Sağlam ve konforlu bir yaşam mahalli vardı. Eşim fırınında, kamp alanında rastlanamayacak güzel yemekler pişirmişti.
Güzel geziler yaşamanız dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR