Benım Karavanım (cemsar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemsar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,467

Etiketler
Ynt: Benım Karavanım (cemsar)

Netteki sorun nedeniyle notunuzu ancak gördüm özür dilerim.
Şehir merkezinde böyle bir yer hatırlamıyorum oysa olmalıymış karavancı gözüyle bakınca eksikliğin farkına vardım.
yarın bir telefon trafiğiyle tam cevap yazarım
Çünki birkaç senedir bende çevrelerde dolaştığım için merkezdeki gelişimden haberdar değilim.
İyi geceler.

20 gun evvel o tarafa karavanımı deneme amaclı yaptıgım gezıde sehırıcıne hıc gırmedım focadan dıdıme kadar kıyı kıyı gezdık babamlan beraber 2200 km yol yaptım 7 gunde bu sefer tek cıkıcam yola 2 kısı ıle pek rahat edemedım karavanda bıde tek basıma deneyım yaşayayım

Ben karavanla izmirde konaklayacak olsam, bayrakli sahilini tercih ederdim, vapur iskelesinin yanında büyük bir otopark var, yada melez deltası, denize döküldüğü yerde küçük bir piknik alanı var, orasida fena değil..

cemsar' Alıntı:
20 gun evvel o tarafa karavanımı deneme amaclı yaptıgım gezıde sehırıcıne hıc gırmedım focadan dıdıme kadar kıyı kıyı gezdık babamlan beraber 2200 km yol yaptım 7 gunde bu sefer tek cıkıcam yola 2 kısı ıle pek rahat edemedım karavanda bıde tek basıma deneyım yaşayayım
Merhaba, Cemsar bey;
Karşıyaka sahil tarafında birkaç otopark var. Geçen yıl kalmıştım. Giriş 4.5 Liraydı 6 saat için, rica ettik ertesi sabah 9 - 10 a kadar 4.5 liraya kaldık.Gece sadece 6 araç kalmıştı ve son derce rahat ettik.
Foça girişinde Ferah kamping var, geçen yıl elektrik dahil günlük 15 Tl. ödemiştik.İşletmeciside oldukça ilgiliydi...
İyi tatiller

Cem bey maalesef izmir merkezde karavan parkı yok.
karşıyaka sahildeki oto park en mantıklısı izmir içini gezmek içinse aradığınız alan
evimizin önü pazar yeri park etme sorunu yok geceleyebilirsiniz.
Bayraklı sahil- melez deltasını- güvenli görmüyorum(geceleri) telefon ederseniz her türlü yardımcı oluruz.

cok tşk ederım ılgınız ıcın melez deltasına baktım cok kokuyo oraları karsıyakadakı parklara baktım evet onlar uygun gorunuyo ama en cok alsancakdakı lımandakı otopark ıcıme sındı orada kendımı ızmırın tam merkezınde gıbı hıssettım karavanım ı oraya park edıp motorumlan gezıcem sehırde davetınız ıcınde cok tşk ederım

Bu topik gözümden kaçmış, yeni farkına vardım. Cem Bey karavanınız çok güzel olmuş. Amatör işine benzemiyor. Güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR