Ynt: Benım Karavanım (cemsar)
Cem bey karavanınızı güzel gezilerde kullanırsınız inşallah. Biraz daha detay bilgi ve resimler gönderirseniz memnun olacağız.
Bence ilgisiz kalan site sakinleriniz kaybetmiş diyeceğim de...
Adamlar da haklılar!
Demişlerdirki ;
"Şimdi gider görürsek bize de bulaşır bu karavan hastalığı (sevdası), en iyisi görmezden gelelim. Kim gidecek haftalarca uğraşıp uygun bir araça bulup alacak, günler geceler boyu yüzlerce plan hazırlayacak, malzemeleri onlarca yerden temin edecek, bazan haftalarca, bazan da (Ahmet Arı gibi
) yıllarca uğraşıp montajı yapacak, kendin yapamadığın birçok işte ustaların oyuncağı olacak, her iş bitti derken haftalarca bürokrasi ile uğraşıp şehir şehir dolaşarak onay alacak, tüv den günlerce uğraşıp ruhsatı değiştirecek. Sonra da her etkinliğe katılmaya niyetlenip elde olmayan nedenlerle gidemeyecek, gidenlerin anı ve resimleriyle avunacak."
Halbuki bilmedikleri bir şey var. GEZENBİLİR CAMİASI.
Ben gerçekten bu camiayı çok seviyorum.
Bizlerin karavan sahibi olmasına önce yüreklendiren ve inandıran, olumlu olumsuz çok içten olduğuna inandığım yorumlarıyla bizlere yol gösteren,
ve deeee ...
bir çok yanlışlık, hata, eksiklikleri olsa da herkese gururla gösterebileceğimiz, ben yaptım diyebileceğimiz, içinde huzurla yaşayabileceğimiz, mutlu tatiller kamplar yapabileceğimiz karavanlarımızın yapımında bizleri destekleyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
Şayet komşularınız Gezenbiliri tanısalardı inanın size yardım etmeye, bir şeyler öğrenmeye sıraya girerlerdi.
İyiki varsın Gezenbilir...