Benim karavanım alkovenli dethleffs

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan anibal_anibal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,113

anibal_anibal

Kamp II
Yer
İSTANBUL
Artık bugun 1983 model 2400 motor dukato araç üzerine alkovenli bir dethleffs sahibiyim.bunun için ilk önce gezenbilir camiasına ayrıca Sayın Atiladi,Sayın Theta ve Sayın İnsel beye teşekkür ederim.

2012-01-24 15.42.07_resized_1.jpg

2012-01-24 15.42.41_resized_1.jpg

Etiketler

Ynt: Benim karavanım alkovenli dethleffs

Tereyağından kıl çeker gibi, 3 günde, çekme karavandan alkovenli motokaravana geçiş ve mutlu son...Güle güle kullanın....

Hayırlı olsun...Güzel bir karavan aldınız..

ilanına bende uzun süre bakmıştım..

bizede nasip olur inşallah birgün.. ;D ;D ;D

Çok teşekkür ederim Atila abi .Bu konuda sabır sınırını az zorlamadığımı biliyorum.Her şey için çok teşekkür ederim
;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley: :D :D

2012-01-24 16.15.48_resized.jpg

Az önce, çekme karavana veda başlığınıza yazmıştım, motorkaravan aldığınızdan haberim yoktu. :eek:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!... :smiley:

Cavid Sezen

anibal kardeşim hayırlı olsun benım önceki sattığım pejogeato 86 piloteye benzıyor oda 2400 cc 70bg di sizinki 2400cc kaç beygir acaba bilgim olursa belkı sıze yardımcı olurum saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri