hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle
bende karavan almak için firmaları araştıyorum böyle ilgisiz firmaların isminide yazarsanız hiçolmassa bende madur olmam
hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle
bende karavan almak için firmaları araştıyorum böyle ilgisiz firmaların isminide yazarsanız hiçolmassa bende madur olmam
Karavanı satın aldığım firmanın verdiği bilgilere göre;Emniyet Genel Müdürlüğünün İhtiyacına binaen satın alınmış, büro olarak kullanılmış
soradan ihtiyac fazlası olarak satılmış,bende satın aldım.
Karavanın ön bölümü;Üç tarafı banko olarak yapılmış.
Bu bölümü;alt baza ve iki kişilik yatak olarak dizayn etmek de bana düştü.
En hafif malzeme olan 15mm Kavak kontra seçtim.Çalışma resimleri ve ortaya çıkan bölümleri resimledim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
İki kişilik yatak gurubu ve üç adet bazanın bitmiş durumu,[attachment=1][attachment=2]
Aydınlatma için üç adet 30 Ledli 15+15 yanabilen,220 volt şarjlı armatür aldım.220 ile şarj edilen, elktrik olmadığında 15 ledle 10 saat,
30 ledle 5 saat süreli yanabilecekmiş.Yerli ürün ve 2 yıl garantili. İkili yatak üzerine bir adet,Mutfak için bir adet,Oturma gurubu için bir adet olmak üzere düzenledim. Birim fiyatı;16,50 TL[attachment=3]
Bu arada Karavan kapısı üzerine Demonte edilebilen TV, Radyo vs konulabilecek birde raf yaptım.[attachment=4]
seyfettin bey hayırlı olsun ve kolay gelsin .sanırım benim karavanımda aynı marka .malzeme temini konusunda yazdıklarınızı görünce bende biraz umutsuzluğa düştüm .benimde karavan için aynı tip tampona ihtiyacım var. selamlar.
seyfettin bey hayırlı olsun ve kolay gelsin .sanırım benim karavanımda aynı marka .malzeme temini konusunda yazdıklarınızı görünce bende biraz umutsuzluğa düştüm .benimde karavan için aynı tip tampona ihtiyacım var. selamlar.
Karavanın lastik cant fren blataları kontrol ediliyor.
Ayrıca internet görüntülerinden esinlenerek Lastikten kilit sistemi yaptım.
Karavan kirikolarını da paslanmaya karşı geciktirici olması için galvaniz kaplama yaptırdım,tertemiz oldu.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]