Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)
Hakan bey hayirli ugurlu olsun.
Vallahi size hayranim imkanlar olcusunde hep bir adim ilerleyerek hayallerinizde geri kalmadan yasiyorsunuz. Cadir-araba, Cadirvan, T3 ve simdide T4. En iyisi olsun diye yillarca bekleyenlerden degilsiniz tebrik ederim. Eger Turkiye'de olsaydim sizin emektarida ben alirdim. Ilk etapda oda benim isimi gorurdu.
Birde aracinizin icini vs. gosteren fotograflarla bize tanitirsaniz seviniriz.
Teşekkürler İnsel.
Uzun zamandır görüşmeme konusunda haklısın daha ben senin Hymer'i görmedim En yakın zamanda görüşelim. Artık Özkam' dan alıyorum iyi haberlerini ;D
Hakan hayırlı olsun iyi sürpriz yaptın,güle güle kullan.Maltepe buluşmasında natamam halini görmüştük,içinide Karamürsel tarafından orjinal bi arabadan almıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yakında görüşmek dileğiyle.
Hakan hayırlı olsun iyi sürpriz yaptın,güle güle kullan.Maltepe buluşmasında natamam halini görmüştük,içinide Karamürsel tarafından orjinal bi arabadan almıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yakında görüşmek dileğiyle.
Teşekkürler Salih Abi. Benim içinde sürpriz oldu hiç aklımda yokken bir telefon, ziyaret ve satın alma ile sonuçlanan bir süreç oldu. O natamam halini ben de görmüştüm. O zaman da orijinal mobilyasını beğenmiştim. Görüşmek dileği ile.