Suat bey yanlış anlamayın ama o firmaya karavan yaptıracağıma sanayide marangoza yaptırırım, hiç olmazsa nasıl yapılacağını tarif eder isteğime göre bir karavan sahibi olurum. Size tavsiyem bu tür üreticilerden uzak durmanızdır
Merhaba, Haşmet bey,
Yukarıdaki yazınız üzre önceden araştırmışsınız, eger benim gibi yanlış bir karar vermiş olsaydınız kapalı kutuya para ödemiş olurdunuz.
EGE karavan mehmet beye gelince, Foça tarafında bir gezide kendisi ile tanışma fırsatım oldu, yapmış olduğu bir karavanı orada gördük.İyi bir ustadır. Memnun kalacağınızı umarım. Neyazikki ben mağduriyetimden sonra tanıdım Mehmet beyi...
Başlamak bitirmenin yarısı...Hayırlı uğurlu olsun.
Denizli Tarafına yolunuz düşerse beklerim.Çınar meydanında kime sorsanız tarif ederler beni. Depo kozmetik.
Selam ve saygılar
Hayırlı olsun diyerek başlayalım Haşmet bey,
En kısa sürede en güzel karavan olarak görmek dileğiyle. Nysa'ya ve Miletos'ada aynı dileklerimi gönderiyorum.
Selamlar.
Haşmet bey aracı karavana dönüştürme işi başlamış demektir. Hayırlı uğurlu olsun. Tez zamanda gönlünüze göre bitip mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.
Bekir Kemal hocam, önce karavanı kendim yapmaya heveslensem de sonrasında yeterli zaman ve deneyimimin olmadığını gördüm. Şöyle mi? böyle mi? derken aracın 5 yaşını doldurmasına 1 ay kaldı. En iyisi bilen ellere teslim etmek diyerek bu kararı aldık.
Teşekkürler