Benim halen bir Cherokee'm yok :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zuberlet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,145

zuberlet

Yeni Üye
Artık yeter bir tane almam lazım. Özgürlüğümü kazanmam lazım :smiley:
Bir jeep'im yok diye o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam.
E diyeceksiniz ki neden gidip almıyorsun? Jeep konusunda yanlızım ve bilgisizim.
bir tavsiye verin lütfen. şu fiyata şunu bulursan kaqçırma deyin. hemen gidip bulup alacağım bir tane
alternatiflerim şunlar
Grand Cherokee 4.7 2002-2004
Cherokee Renegade 3.7 2003-2005

Etiketler
Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :(

selam arkadaşım.
ne amaçla almak istiyorsun aracı.?
off road yada asfalt.?
ne kadar bütçe ayırdın biraz bilgi verirsen elimizden geldiğince bilgi paylaşırız.

Hafif offroad yani haftasonları balığa gidebilecek ve oralarda arazide gezebilecek düzeyde offroad.
Bütçe olarak bir limit belirlemedim. 30bin lirada olabilir 40bin lirada
Ha gerekirse kredi de kullanarak 60bin 70bin TL'ye kadar da çıkablirim.
Ama 60bin 70 bin TL'ye daha genç bir araç olacağı için vergisi yüksek olacak.

COMODOREE' Alıntı:
selam arkadaşım.
ne amaçla almak istiyorsun aracı.?
off road yada asfalt.?
ne kadar bütçe ayırdın biraz bilgi verirsen elimizden geldiğince bilgi paylaşırız.

wj diye tabir edilen araçlara bak derim.2.7 dizel.hem nispeten yeni araba olur.
yalnız dikkat edin italyan motorlu olanlar tutulmuyor.örnek olabilecek bi link veriyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yigit-motorlu-araclar-2002-model-grand-cherokee-48618582/detay/

bi de (j)ust (e)mpty (e)very (p)ocket diyenler var ;)
onun yerine ikinci el bi suzuki vitara ya da toyota rav4 alınır, araç parasının da benzin parasının da büyük bir kısmı cepte kalır.. amaç balığa gitmek olduktan sonra araç çok..

jeepim var derdim var kısmına ben katılamıyorum olsa olsa tatlı bela olabilir :smiley:
son derece keyif verici araç olmasına rağmen sizin çok da zorlamayan şartlarda kullanacağınızı varsayarak suzuki önerisine katılıyorum.
çünkü kredi çekerek tamamlayacağınız bir bütçe ile jeep alırsanız sonradan çıkacak masraflara bütçe kalmaz. halbuki suzuki hem bütçeye yük olmaz hem işinizi görür. ama ben bu işi ilerleticem sıkı off roada geçiş yapıcam , bir de şekil önemli diyorsanız baştan jeep derim , yanlış anlaşılmasın donanımlı vitara da her tür off roada geliyor ve çok şık hale de geliyor.

sitede aradığınız cevapları çok kere yazdık biraz kurcalayın...extra soru ve sorunlarınız olursa yardımcı oluruz...
dediğim gibi siz siteye bi göz atın...

mesela....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

hangi şehirdesiniz , sanırım istanbuldaysanız tüm galerilere ve sahibinden ilanlarına bakmışsınızdır ?

benim şu an kullanmakta olduğum bir cherokee 5.9 var, satmayı düşünüyorum , ilgilenirseniz görüşelim ?

araç beyaz renkli , orijinal 75.500 kilometrede , lpg takılmamış , yürüründe , motorunda , döşemesinde veya kaportasında herhangi bir problem olmayan araçtır.

4 sene kadar önce matlaşma ve çiziklerden ötürü komple kendi rengine boyanmış , herhangi bir parça değişimi olmamış.

olur da ilgilenirseniz haber verirsiniz.
İyi günler

0 532 325 65 36
Korhan YENİPAZAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR