Benim halen bir Cherokee'm yok :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zuberlet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,148
Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :(

merak etmeyin hepimiz bir zamanlar sizin gibiydik örnegin ben millete kan kusturmuştum soru soru üstüne şimdi düşünüyorumda ne komik ve basit şeyleride sormuşum ama o zamanlar bu sorular ban dag gibi engel gibi geliyordu eninde sonunda muradına erersin sende kaparsın zj virüsünü yanlız bu hastalık kalıcı emareler ve izler bırakır bilesin artık eskiye dönemezsin hiçbirşey san zj nin verdigini veremez yanlız sadece binici olacaksan zj seni anlar ve bir kenarda bırakır bilesin sadece binici degil biraz usta biraz teknisyen biraz mucit ve kesinlikle ilgili bir sahip olman lazım aksine yapamazsın zj sahibi olmak herkese nasip olmaz herkesde zj kullanamaz bunu böyle bil derim ...hayırlısı olsun araç alırken çok dikkat et iyi bir ustaya servise mutlaka götür fakat armudun sapı üzümün çöpüde deme sonuçta belli bir yaşta araç alıyorsun mutlaka kafanı kurcalayacak ufak tefek şeyler olacaktır fakat bunlara hazır ol zj sahibiysen ne macera ne arıza ne teknik ne yöntem ne mevzu bitmez biri biter biri başlar fakat saat gibidir bir çalışır herşeyi unutursun

Etiketler

merhaba bu sitede bunları yazmak doğru olurmu bilemiyorum ama,ben bir kaç ay önce 1993 zj 4.0 aldım.iş değişikliği sebebiyle acil satılığa çıkardım.ilgilenirseniz yardımcı olurum.araç temiz bir kaç isteğe bağlı ufak tefek işleri dışında sıkıntısı yok.sahibinden de resimlerine bakabilirsin.fiyat,bu siteye gönül vermiş kişiler için ayarlanabilir burası ticaret ortamı değil çünkü.teşekkürler

bursa
sümer arıt
0533 419 90 37

sayın zuberlet müsait değilsiniz herhalde bakın 2 jeep fırsatı çıktı , bir bursa bir izmit :smiley:

dediğin arabalar grand chrokee için 30.000tl diğeri chrokee için 25000 tl ye bir sürü var sahibinden.com da.üzüldüğün şeye bak.alsan her şey düzeleceğini zannediyorsun ama düzelmez.düzelseydi ben 50 kez almıştım o arabaları.
ilk önce işini kur işini büyüt sonra q7 veya x6 al.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri