Benim de Series'im Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhtar iletişim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,588
Ynt: Benim de Series'im Var

Kolay gelsin, sol ön tekerin üstündeki kısımda olması lazım...
Benimki orda yazıyor.

Etiketler

Kolay gelsin.
Memet usta sıfırdan saçı nasıl uygun şekile kıvırmış merak ettim açıkçası.
Saç presi varda detay ölçüleri tutturmak?

memet ustanın preside yok eski söktüğü parçaları sablon olarak kullandı ve tamamen el işçiliği ile resimde görüldüğü gibi çıkardı daha detalı resimlerinide gönderebilirim

birde memet usta daha türkiyede yedek parça yokken chevy kaputunu bile elde yapan efsane adanalı kaya ustanın yanında yetişmiş bir insan yaptığı işten zevk alan bir insan ama meleket şartları onuda şişirme tabir ettiğimiz piyasa işlerini yapmaya mecbur etmiş emekten anlayan ve emek isteyenler artık kalmadı diyor

Benim aracımda ve çoğu Series'de sağ ön tekerleğin önünde makası tutan parçanın üzerinde numaratörle vurulmuş şekildedir..

Özgür gecenin köründe beni aşağı indirdin Allah iyiliğini versin :smiley:
Sağdaymış yanlış hatırlamışım...

muhtar iletişim' Alıntı:
birde memet usta daha türkiyede yedek parça yokken chevy kaputunu bile elde yapan efsane adanalı kaya ustanın yanında yetişmiş bir insan yaptığı işten zevk alan bir insan ama meleket şartları onuda şişirme tabir ettiğimiz piyasa işlerini yapmaya mecbur etmiş emekten anlayan ve emek isteyenler artık kalmadı diyor

Gerçek emeğe paha biçilemez. yapılan işin maddi karşılığı bazen hak edenin cebine değil hak etmeyenlerin cebine giriyor. gerçek sanatkarlar önce kendi vicdanında kabul görmüşse eğer yaptığı iş, para ikinci plan ama , dediğiniz gibi memleket şartları çok çetin . ustaya kolaylıklar dilerim

özgürcüm fırat beyin söylediği sol ön tarafı dün araya araya öldüm bugünde sağa bakacam inşallah çıkar ayrıca yardılarınız için teşekkür edrim

Kusura bakmayın
Sinir bozucu olmuş... :(

Ben de aracı alırken göremeyince burdan öğrenip bakmıştım
aklımda sol diye kalmış, dün gece pijamayla fenerle indim arabanın yanına
benimkinde bir durum mu var giye stres yarattım. ;D

arkadaşlar nihayet sanayiye gittim ve buldum hiç olmyacak yerde sanki biz hep şasinin ana gövdesine bakmıştık çok şükür rahatsız olmuştum şimdi rahatladım tekrar teşekkürler

barış bey ilginize teşekkürler imkanlarımız kısıtlı ustalara istediğinizi anlatmak çok zor ama yinede beğenilmesi güzel

barış bahçeköydesin sanırım çok beğendiğim ve yaşamayı düşündüğüm bir yer inşallah banada nasip olur

Fırat abi cidden indin mi gece gece :smiley:
muhtar iletişim' Alıntı:
özgürcüm fırat beyin söylediği sol ön tarafı dün araya araya öldüm bugünde sağa bakacam inşallah çıkar ayrıca yardılarınız için teşekkür edrim

Değişik yapmışlar abi, şasenin ana kollarında değil de, makasın ön tarafının bağlandığı üçgenimsi ara parçada :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR