Benim Cinsel Tercihim... (kime Ne Bundan Sanki?)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Arkadaşlar,

Cinsel tercihim ve yönelimimdeki farklılık bazı insanlar tarafından sorun haline getirildi ve bununla üzülmeye çalışıldım. Oysa benim de herkes gibi istediğim gibi olup yaşama hakkım bende saklı.
Sıklıkla eşcinsellikle karıştırılan bir yönelimim var. Ben bir Aseksüel Bay'ım. Karşı cinse ilgim yok. Seks yapmam. Evliyken de bunu zorunluluk olarak yapardım zaten. Yani zamanla seks benim için görev haline gelmişti. Evliliğimi bitirmek benim için son derece iyi oldu. Aseksüellerin içinden seks yapmak gelmez bazılarının. Bu bir eşcinsellik değildir o ayrı bir şey... Bir insanın gerçek bir eşcinsel ilişkisi yokken eşcinsel ilan edilmesi pek mümkün değildir.

İnsanlar ısrarla bana bununla saldırdılar ve bana benim ne olduğumu bildiklerini söylediler. Ne olduğumu bilseler ne olacak? Bilmeseler ne? Bazı insanlar çok gerizekalı. İstediğim gibi olurum. Ne olduğumu da korkusuzca açıkça yazıyorum buraya... Kimseden bir korkum çekincem yok. Ben özgür bir insanım istediğim gibi olur ve yaşarım.

İşte böyle arkadaşlar benim ne olduğum gördüğünüz gibi bir sır değil. Arkamdan gıybetini yapacağınız bir şey de değil. Bu yalnızca bir adamın cinsel tercihi. Kimseyi de ilgilendirmeyecek bir konu aslında...

Etiketler
Cinsel tercihimi saklamak veya ilan etmek, Gizli veya açıktan yaşamak bunların hepsi benim bileceğim konular. Evet ben biraz farklıyım. Farklılığımla gurur duyuyorum. Farklı olmak bir suç değil.

Cinsel tercihimin farklı olması dostluklarımı engellemesi veya etkilemesi gereken bir durum değil. Cinsel tercihiniz ne olursa olsun, Bayan veya erkek olun isterse, sizinle dost olabilirim.

Ben kamp yaptığım kimselerin kampçı dostlarıyım.

Cinsel tercihimle uğraşan, bunu kafaya takan arkadaşlar artık takmasınlar. İşte korkusuzca özgür cinsel tercihimi bu başlıkta açıkladım. Artık dedikodu yapmanızı gerektirecek hiçbir durum yok. Beni adam olarak görüp görmediğiniz ise inanın hiç umrumda değil...

Arkadaşlar,

Ben Türk aile değerlerine ve yapısına uygun yaşantısı olan bir bireyim. Hayatımı yalnız yaşıyorum ve bununla mutluyum... Yırtık bir hayatım yoktur. Kendi halimdeyim...

Ama ben bu konularda zaten hürriyetten yanayım. Eşcinsel olsaydım da çıkıp bunu açıklayacak cesareti bir gün kendimde bulabilirdim belki, bilemiyorum. Eşcinseller aseksüellere göre daha yoğun bir baskı yaşıyorlar toplumda bence. Mahalle baskısı dediğimiz şey sürekli özgür yaşayan insanların hayatına müdahale edilmesi şeklinde yaşanıyor. Herkesin istediği gibi olmaya hakkı var arkadaşlar. Bunu artık bugünün çocukları bile çok iyi biliyorlar...

Evet biliyorum, Kimseyi ilgilendirmeyen sevimsiz bir konu. Kimseyi ilgilendirmemesi de gerekli zaten... Bu başlık için gerçekten kusura bakmayın. İnsanlar özgür yaşamımla ilgili şeyleri bana sorun yaptılar. Artık yazmak zorundaydım. Özgür cinsel kimliğimi açıkladım ve artık bunu açıktan yaşayacağım. Tabi Aseksüellik sözkonusu olduğu için herhangi bir şey yaşanmayacak. Sadece aseksüelliğime özgürce devam edeceğim.

Aslında her konuyu konuşabilmek konuşamayıp psikolojik sıkıntı yaşamaktan daha hayırlı. Ben çok psikolojik sıkıntılar atlattığım için her türlü konuşmanın ve paylaşmanın bazı şeyleri sadece kendine saklamaktan daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle cinsel tercihimi bile açık açık paylaştım. Kimseden bir saklım gizlim yok. Alabildiğine açık sözlü olabilirim de... Bu hastalık nöbeti geçirmekten çok daha iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR