beni kardeş olarak aranıza alırmısınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sdurdu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,255

Etiketler
Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız

Aracın 2,5 düz dizel mi? 2,5 benzinli mi? bir de modeli kaç?

En önemli tavsiyem: alüminyum kaportadan anlamayan ( normal oto kaportacısı ) bir ustaya kaporta işlerini yaptırmaman. Aracın kaportası düzgün görünüyor zaten, sadece bir boya atılması yeterli olacaktır bence ( şahsi fikrimdir - karar senin ). Ne renk düşünüyorsun?

Defender'da en önemli kısım: motor - yürüyen aksam ve elektrik tesisatıdır ( bana göre ). Sana en yakın Kocaeli - Yuvacık'ta Bager kardeşler vardır, Bager'ler doğma büyüme Defender'cıdır ve çok yardımcı olurlar ( şahsen tanışmasam da, bir arkadaşım Defender'ını onlara götürür sürekli ). Telefonları bende yok ama bulurum, yazarım. Bager'ler ile görüşmen, zaman ve para anlamında faydalı olacaktır.

Defender'dan anlamayan: motor - yürüyen aksam - kaporta - elektrik ustalarına aracını teslim etmemeni, Defender ustaları ile çalışmanı tavsiye ederim. Yukarıda yazdığım Land Rover parçacıları, fiyat konusunda uçmazlar, mallarını kargo ile sana gönderirler. Soner ise ( Maslak Oto Sanayi ), çıkma parçalarda ve koltuk - tavan - iç trimler ( plastik döşeme aksamları ) konusunda yardımcı olur, bulmak istediğin tüm parçalar konusunda Soner'e danışa bilirsin.

Hayırlısı olsun.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hem devletten maaş al, hemde devletin malını peşkeş çek..................................İt bile yemek yediği kaba pislemez.

Ben hiç gitmedim oraya ama ne tipler vardır tahmin ediyorum. İnsanların bu araçlara olan merakını - sevgisini - hevesini sömürüyorlar. Geçen hafta bir arkadaşım evlendi, mağazaya gidiyor: normal takım elbise 200TL. Damatlık denince aynı takım elbise 1800TL oluyor. Her taraf organize işler olmuş :D

Avrupa işte bunun için ileri gidiyor.Biz ise geri.
Bu gün bir yerde okudum arkadaşımın biri bahsediyor;
Bakanlıklardan birinde bir iş yapıyor, altında turbo dizel vx80 var zamanında.Bakan şöförü geliyor yanına;
- abi kaç motor diye soruyor
-4200 cc
-benimki 2500 diyor adam
açıyorlar kaputu bakıyorlarki biri turbo diğeri düz aynı motor.......................
Ya devlete satan sahte belgeyle satmış kandırmış,ya ihale komisyonu dandik belge ile hacmi küçük göstermiş az ötv vs. ödemiş yada devlet kendi kendinden çalıyor.

Devlet kendi içinde bunu yaparsa halk ne yapar hoca ,cemaat misali.Varın gerisini siz düşünün.

Çivisi çıkmış herşeyin. Bitmişiz biz gerçekten.

Bu arada, Defender Parça Kataloğu ve Atölye El Kitabı linkini eklemeyi unutmuşum:

http://rehayurdakul.com/publish/documents/

forumda da aratırsanız, konu ile ilgili 2 veya 3 farklı konu başlığı mevcuttur.

herşeye eyvallah çok teşekkür ederim
ben ne yaptım ağabiler bilginize
cumhurbaşkanlığına yazdım basbakanlığa yazdım mke özel kalem me yazdım akp merkeze yazdım(hükümet bu parti o yüzden)
bir kaç tanede tv ye yazayım diyorum ne dersiniz sonuçu ne olura olsun peşinde kalacam bu işin
hiç kimse bir baskasının sevdası hayali ile oynayamaz bu kadar millet manyakmı hurda alıp toplayıp biniyor bu savda bu hayel bende bu hayalime gölge düşürenin peşinde olacam.

hani bazı şeyler vardır herkes bilir ama ispatlanamaz. kanıtı yoktur. yaşanan durum bu

Benim memurum işini bilir demişti bir başbakan,o günden sonra yoldan çıktı iyice herşey.

TBMM dilekçe komisyonuna yazın. İlgili bakanlığa - sonucunu takip ederek- iletiyorlar ve size en sonunda "sebebi .... dır" şeklinde bir geri dönüş yapıyorlar.

Ayrıca Cumhuriyet savcılığına ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı telefon ile hurdayı aldığınız yere söyleyin. Belki korkup size istediğiniz parçaları verirler. ( Ki bu durumda sizde başkasının satın alacağı bir arabanın parçalarını sökmüş ve çarkın içine katılmış olursunuz)

aynen çarkın içine girmeye gerek yok, aracın alınmadan önceki fotoları olsa iş kolayda...

çok fenaalar bunlar bende izmitte seymen hurdalıgına arada bır gıdıyorum tıpler hep kayık.. adamları alıp kapına köpek dıye alıp baglamazssın tezgahı kumpası kurmuslar yurutuyolar arastırdıgınızda bu ısı sıze maalesefki şöyle bır yazı gelme ıhtımalı cok yuksek - ulan hem hurdadan almısssın hemde parcan eksık dıye sızlanıyosun..
sıkmayın canınızı yavas yavas toplarsınız hangı defender sahıbınze sorarsanız sorun eksık ve mutlaka yaptırması gereken bıseylerı illaki vardır

kolay gelsın

hangi şehirden aldınız? Kırıkkale hurdalığındaki birçok aracın fotografı bende mevcut belki işinize yarayabilir.

bu çarka dahil olmayız ama her şey maddiyata dayanıyor 1 kapının orjınaşı 1150tl yani olanar enden benim hesabıma göre en az4000tl çaldılar
birde soylemeye unutdum stop muşurunu dahi değişmişler ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN AMİN
tabii daha neler çıkacak kim bilir
kırıkkale hurda müdürlüğünden hırsızlardan aldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR