beni kardeş olarak aranıza alırmısınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sdurdu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,255

sdurdu

Ana Kamp
uzun zamandır sessiz bir şekilde takipciniz oldum.zor durumda kalıp satdığımız defenderlerin hasretlerini sizlerin birbirinize ve araclara vediğiniz değerlerle doldurdum.sizlerden gördükçe ben kamçılandım okudukça kamçılandım inatla sizlerin sayesinde bir defender sahibi olmak için çabalamaya başladım ve BAŞARDIM (azda olsa)
bugun ihaleden aldığım defender geldi ihale olmadan bakmaya gittiğim aracın üzerinde olan larla buraya gelen arac arasında 3 kapı ön çamurluklar değişmiş ve "v" kayışı alınmış bir şekilde teslim edildi. canım o kadar sıkıldıki suan nereye nasıl saldırmalıyım bilmiyorum.mkehurdasan şikayet bölümüde yok veya ben göremedim
aranızda bana bir yer varmı acaba?
saygılarımla

Etiketler

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız

Hoşgeldin, geçmiş olsun, kolay gelsin..

Dakika 1 Gol 1 .

Umarım bundan sonra çıkmaz karşınıza fareler.

Resimleri görelim.

Geçmiş olsun,

Hangi ilde olduğunu belirtirtmemişsin. İstanbul'da isen parça alacağın yerler vb. konularda yardımcı olayım. İhale araçlarında her zaman olan durumlar bunlar.
Bozma moralini, Hayırlı - uğurlu olsun.

Barış

insanın tanıdıkları sizler gibi morel vermiyor vallahi
bu arada ben düzceden katılacam aranıza musade olursa:smiley:
parça konusunda acelem suanlık yok henüz usta arayışındayım ama bana tavan döşemesi gerekecek ve yan döşemeler gerekecek gerçi yine sizlerin sayesinde bir yerden fiyat aldım.nasip artık.
bu ihalede dönen bu dümenler ne olacak ?
bana actıkları yara hiç olmayan 3 kapı o da 1500 tl yenisi çıkması 400/450 arasıymış
allah bunların cezasını versin bu mubarek ayda ne diyim daha[attachment=1]

lastiklerini değiştim sanayide dolaştırması kolay olsun diye bakalım sizlerin yol göstermesi allahımın yardımı ile bu iş 3-4 aya biter diyorum

DSC01137.JPG

DSC01138.JPG

DSC01149.JPG

DSC01154.JPG

Tekrar hayırlı olsun;

Başlamak bitirmenin yarısıdır.

Ben aracımı aldığımda herkez bana deli gözüyle baktı aldırmayın siz onlara .

Bülent Kök'ün güzel bir lafı var;

Defender almak cesaret ister.

ve sizde o cesareti gösteren azınlık içindesiniz. anlayamadıkları nokta bu işte.

Yola devam

ustadım hayırlı uğurlu olsun bana da çok dediler hurdacı dediler olmaz bu dediler üstelik benim ön defransiyal bozuk çıkmıştı ama 1 aylık bir trafiğe tescil zamanım vardı çok şükür hepsini yaptım yetiştirdim vizeden bir seferde geçti ve plakamı aldım şimdi zeytin bahçeme su taşıyorum 1 ton su ve dimdik engebeli arazi iyi ki almışım iyiki zahmet ve stres çekmişim eski bir tuzla sahibi olarak asla kıyaslanamaz o yüzden sıkma canını iyi düşün iyi olsun benim konuda resimler an ve an var
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77519.0

her doğum sancılı olur
kötü başlangıcın sonunun iyi gelmesini ümit edelim hep beraber

kolay gele takip

barış abi sadece parça konusunda değil her konuda fikrinize yol göstermenize ihtiyac duyduğum bir dönemdeğim bu vesile ile her türlü fikri ve görüşlerini saygı ile karşılar ve ciddi olarak değerlendiririm. tavan döşemesinin dökülebileceğini ben buradan öğrendim mesela. kapı için fikri olan varmı aranızda ANK/ŞAŞMAZ diyorlar ama çıkma olarak İstanbulda nerede bulurum acaba.kırıkkalede kapıların tokatını yiğince düzcenin doğusuna bakasım gelmıyor:smiley:

kardeşim allah sana önce sabır sonra yine sabır versin hayırlı uğurlu olsun umarım kısa zamanda ayağa kaldırırsın aracını ve aramıza katılırsın aracından söktükleri parçalar içinde endişe etme kımseye yar olmaz bir yerlerden çıkar kimsenin ahı kimsede kalmaz allaha havele et yeter sana defender yolunda başarılar dılerim bülent kardeşimin dediği gibi ''defender almak cesaret ister '' bu sözü hiç unutmayacağım sağol kardeşim sevgi ve saygılar

Merhaba sDurdu,

Önce, forumdan Reha Abi'nin kendi sitesinde yer alan ( aşağıdaki linkten ulaşacaksın ), Defender yedek parça ve Atölye el kitaplarını bilgisayarına indirmeni ve çıktı almanı, dosyalamanı tavsiye ederim. Her zaman elinin altında olması, ihtiyacın olan parçaları, parça kodlarını, hangi parçaların birbiri ile bağlantılı olduğunu incelemen faydalı olacaktır.

Parça konusunda, Bence Türkiye'de sıfır satılan en ucuz Land Rover Parçaları:

Kayalar Oto: 0216 471 13 95 - 0216 471 13 96

Erkin Oto: 0212 513 27 85

Parçacıları ile görüşmelisin, her konuda yardımcı olurlar.
Land Rover Döşeme - Elektrik ve çıkma parçalar konusunda: Maslak Oto Sanayi'den Soner 0532 600 30 36'dan ulaşabilir, görüşebilirsin.

Defender çıkma parçaları konusunda, ayrıca: Gezenbilir, ana sayfa'da bulunan İlan Panosu'nda; araçlar bölümüne girebilir, buradaki ilanları takip edebilirsin. Parça konusunda bir de malum siteyi ( sahibinden ) öneririm.

İhaleye girmeden önce foto çekmek lazım.Ama bildiğim kadarıyla foto çekmekte yasak orada. Hem devletten maaş al, hemde devletin malını peşkeş çek..................................İt bile yemek yediği kaba pislemez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR