Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,907
Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

arkadaşlar, bugün için son iki foto, devamı haftaya :smiley:.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_1032.jpg

IMG_1034.jpg

Etiketler

Selam Adnan abi, hayırlı olsun :smiley:

İstersen fotograf sponsorun olurum ;D ;D ;D

Adnan Çetinel' Alıntı:
çok teşekkür Kürşad, walla çok memnun olurum, ihtiyacım maximumda :smiley:)

Tamam abi araziye çıkarken haber verirseniz uygunsa bana bende yancı olarak gelirim fotografda çekerim :smiley:

Tempus' Alıntı:
Tamam abi araziye çıkarken haber verirseniz uygunsa bana bende yancı olarak gelirim fotografda çekerim :smiley:

tabii, önceden haber veririm, sana da uyarsa çok memnun olurum, yancı ne demek estağfurullah, esas adam olarak bekleriz :smiley:))

1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu merhaba öncelikle yanlış başlık attıgınız için sizi uyarmak istedim
dogrusu:1995 Discovery 1, V8, düz vites, ÇOK ÇOK ÇOK Güzelleştirme operasyonu olmalıydı:smiley:)) harika olmuşşşşşşşş

abi öncelikle hayırlı olsun güzel oldu gercektende tebrik ederim...bi mahsuru yoksa eger ne kadar masraf yaptınız parcalara lastik jant vsvs... ;)

ikiekmekbimaltepe' Alıntı:
1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu merhaba öncelikle yanlış başlık attıgınız için sizi uyarmak istedim
dogrusu:1995 Discovery 1, V8, düz vites, ÇOK ÇOK ÇOK Güzelleştirme operasyonu olmalıydı:smiley:)) harika olmuşşşşşşşş

çok çok çok teşekkürler :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
abi öncelikle hayırlı olsun güzel oldu gercektende tebrik ederim...bi mahsuru yoksa eger ne kadar masraf yaptınız parcalara lastik jant vsvs... ;)

Sn moderatörler, liste fiyatlarını yazmamda sakınca var mıdır acaba ??

adnan abicim güzel olmuş araç , hazırlamış olduğun aracın parça fiyatlarını tabiki bu başlıkta paylaşabilirsin bizlerle , çok seviniriz hemde doğru fiyatları öğrenmiş oluruz , bu tarz araç hazırlayan dostlarımızında bir fikri olur çok teşekkürler

cihanülker' Alıntı:
adnan abicim güzel olmuş araç , hazırlamış olduğun aracın parça fiyatlarını tabiki bu başlıkta paylaşabilirsin bizlerle , çok seviniriz hemde doğru fiyatları öğrenmiş oluruz , bu tarz araç hazırlayan dostlarımızında bir fikri olur çok teşekkürler

Cihan, tanışmıyoruz ama ben samimiyet hissediyorum, o yüzden adınla hitap ettim, kusura bakma ltf., hem cevap, hem de olumlu cevap için çok teşekkür ederim, Pazartesi liste fiyatlarını yazarım

çok güzel oldu,
güle güle kullanın

arazide kullandıktan sonraki yorumlarınızıda sabırsızlıkla bekliyorum

Selamlar.
Mesut

Adnan abi çok güzel bir araç hazırlıyorsun hayırlı olsun

Biz De medya sponsoru olalım o zaman
Mavi dev(95 disco)
İlk çıkacağı gezide goruntulenip atv habere çıksın:smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR