Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,899

Etiketler
Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

bu işin üstadı olduğunuzu biliyorum,parçalarıda çok rahat bulacağınızı da bilyorum, lastikleri bulamamanıza şaşırdım ???ya ada ilk görüşte beğenme lastiklerle başladı gerisi gelmeye başladı :smiley:

necil' Alıntı:
bu işin üstadı olduğunuzu biliyorum,parçalarıda çok rahat bulacağınızı da bilyorum, lastikleri bulamamanıza şaşırdım ???ya ada ilk görüşte beğenme lastiklerle başladı gerisi gelmeye başladı :smiley:

övgüler için çok teşekkürler :smiley:, bu lastikler arazide, özellikle çamurda çok başarılı, daha önce de bunun İspanyol malı kopyasını kullanmıştım, artık onu ithal edemiyorlar, kopya ve kaplama olduğu için yasak, bu zaten aslı :smiley:, asıl sorun fiyat tabii :(.

satılık ilanı halen duruyor ama artık satılık değil :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-1995-discovery-1-3-9-v8-duz-vites-37497533/detay

Bu araç için Tel ile arayıp görüşme yapmıştım :D
Aldığım gün bende Maslak sanayii ne bırakacaktım.
Benzer işlemler için. Bana yapmak nasip olmadı.

Kısmet... :D

Ama sizin benden daha iyi yapacağınız Listeden belli, heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...

kolay gelsin
ben en çok zu jantlar nasıl olacak onu merak ediyorum

4 helezon ve amortisörler takıldı, şimdi sıra çamurlukları BA 3707 XL Kaşa göre kesmede

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0898.jpg

IMG_0899.jpg

IMG_0901.jpg

IMG_0906.jpg

IMG_0908.jpg

ict3055' Alıntı:
Bu araç için Tel ile arayıp görüşme yapmıştım :D
Aldığım gün bende Maslak sanayii ne bırakacaktım.
Benzer işlemler için. Bana yapmak nasip olmadı.

Kısmet... :D

Ama sizin benden daha iyi yapacağınız Listeden belli, heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...

yalnız sizin avatarda görünen aracı iyi tanıyorum, çok temiz bir Discovery'di, Kürşad onu ince ince kendisi için hazırladı, umarım bu da onun kadar güzel olur.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yalnız sizin avatarda görünen aracı iyi tanıyorum, çok temiz bir Discovery'di, Kürşad onu ince ince kendisi için hazırladı, umarım bu da onun kadar güzel olur.

Evet; Kürşad Bey'in hem aracı, hem de arkadaşlığı bana nasip oldu...
Çok memlunum araçtan. Ben de çok iyi bakıyorum ona :D

parça listesinden ortaya güzel bir şey çıkacağı kesin, zaten fotlarda ip uçları vermeye başlamış
kolay gelsin bol çamurlu günler ;)

Yaw jantlar ne kadar güzel durmuş...
Çok etkileyici.

Jantlar çok güzel, bijonlarla birleşince harika olacak gibi.
Ön lastiklerin yönü ters olmuş bu arada :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri