Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD
Yoğun iş temposu dolayısı ile uzun zamandır foruma katılamıyordum. Daha önce bahsedildiği üzere ilk aldığım zamanlarda yaptığım masrafların üzerine bu güne kadar maşallah sorunsuz.. En son bakımında şanzuman yağlarınıda yenilettim. Gıcırtıya neden olan fren balatalarıda değişince süper oldu. Teyp ve 10 lu cd çaları sötürdüm yerine navigasyonlu, bluetooth özelliği olan 2 usb girişi ve Iphone bağlantısı, tv, geri görüş kamerası vs vs olan bir şey taktırdım. Orjinal yuvada biraz oynama yaptılar ve maun kaplama çerçeve bozuldu üzerine bir şeyler kapladılar (açıkçası bu kaplamayı pek beğenmedim) şu an sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. Resmini koymaya çalışacağım. Kaplamayı beğenmediğim için bu aleti tekrar eski maun kaplamalı çerçve ile kullanabilsem çok daha memnun olacaktım....
2. el araç alırken insanın en çok strese girdiği nokta aracın kazalı olup olmadığı ve km si ile oynanıp oynanmadığı oluyor açıkçası. GC almak isteyen ve araçta boya olduğu için ikilemde kalan arkadaşımız bu mesaj belki biraz geç oldu kusura bakma. Ancak arkadaşların dediği gibi araçta takla, yada büyük kaza yoksa bu yaşlarda boya olması çok normal. Malum büyük şehirlerdeyiz olur olmaz işler başımıza gelebiliyor. Geçen hafta mahallede durup arabanın içini temizlerken, açık kapıyı görmeyen bir bayan şöför aynası ile benim kapıya takıldı ve kapıyı öne doğru kanırtıp sonrada görmedim kusura bakmayın dedi. Allahtan sadece kapının gövdeye bağlantı yerlerindeki menteşe benzeri parçalarının değişmesi ile kurtardım. Ama bu bile yetkili serviste iyi para tuttu. Kasko sağolsun...Uzun lafın kısası çizik,sürtme, ufak darbe vs ile boyanmalar sorun değil. Ama işin erbabı bir ustanın kontrolüde şart... Bu aşamada ufak masraflardan kaçıp sonra ağlamak fayda etmiyor. Bana bir vakit taklalı tavanı komple değişmiş bir astra çakmışlardı... bir musibet bin nasihattan iyidir yoluyla pahalı bir ders almıştım.