Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aliizzet_baser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,103
Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

Hayırlı olmasını temenni ediyorum öncelikle.

Merak ettiğim araç çok temiz ve bakımlı görünüyor, böyle bir aracı biz nasıl gözden kaçırdık :D. Eğer paylaşmanızda bir sakınca yoksa, aracı nereden buldunuz, nasıl denk geldi, bu kadar kısa sürede olması vb. kısaca hikayesini paylaşırmısınız.

Saygılar.

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Hayırlı olmasını temenni ediyorum öncelikle.

Merak ettiğim araç çok temiz ve bakımlı görünüyor, böyle bir aracı biz nasıl gözden kaçırdık :D. Eğer paylaşmanızda bir sakınca yoksa, aracı nereden buldunuz, nasıl denk geldi, bu kadar kısa sürede olması vb. kısaca hikayesini paylaşırmısınız.

Saygılar.

abi sen hala almadınmı aracını ;D biliyorsun aracın hazır ona çok iyi bakıyorum ancak fiyat eklemeler oldukça artıyormu ne ;D

bora1071' Alıntı:
abi sen hala almadınmı aracını ;D biliyorsun aracın hazır ona çok iyi bakıyorum ancak fiyat eklemeler oldukça artıyormu ne ;D

Bora selam;

Damarıma basma... :D

Takip ediyorum yaptıklarını merak etme, ama seninle görüşemiyoruz ona üzülüyorum.

Ben evet daha almadım değil, daha alamadım. Bir şeyi uydursak diğer şeyi uyduramıyoruz. Ne yapalım bizde çalışmlara devam edip bekliyoruz.

Ama her geçen gün daha bir beynime kazınıyor. Nasip ne zamana bilmiyorum. Zorbeye selamlar.... :D

herkese teşekkür ederim.

defender_22.jpg

Öncelikle hayırlı olsun!
11.000'e göre çok iyi görünüyor. Arkadaşlarında dediği gibi hikayesini ve diğer özelliklerini de bizimle paylaşırsanız seviniriz.

paşalı arap' Alıntı:
Ali bey, güle güle kullanın nasıl memmunmusunuz çekişi performansı nasıl rampada gidişi yakıt durumu biraz aydınlatabilirmisiniz teşekkürler.
aracım cide de orman da dolaşıyor, bir aydır cide'deyim büyük çaplı bir arıza ile karşılaşmadık, yalnızca "deve boynu" denililen aksamı bozduk (bozulma sebebini anlayamadık ama), onu değiştirdik.
aracın rampa, çamur, çekiş performansından memnunum. Arazide yakıtı 65 kr. civarında, arazi dışı 40-45 kr. km yakıt tüketimi var.

aliizzet_baser' Alıntı:
aracım cide de orman da dolaşıyor, bir aydır cide'deyim büyük çaplı bir arıza ile karşılaşmadık, yalnızca "deve boynu" denililen aksamı bozduk (bozulma sebebini anlayamadık ama), onu değiştirdik.
aracın rampa, çamur, çekiş performansından memnunum. Arazide yakıtı 65 kr. civarında, arazi dışı 40-45 kr. km yakıt tüketimi var.
Teşekkürler tekradan hayırlı olsun.

merhaba ,
kazasız belasız kullanırsınız umarım ,
bende defi olmayan def severlerdenim ,
bence lpg ayarlarına baktırın ben def lpg daha az yakıyor diye biliyorum ,
bu arada sanırım orijinal ingiliz,
eğer öyleyse benim araştırdığım kadarıyla 3-5 yaş küçük otokarlara taş çıkartır,
belkide nazar değmesin diye söylemiyorsunuz aa nasıl denk getirdiniz böyledüzgün bir aracı,
hikayesi nedir?
tekrar hayırlı uğurlu olsun

aliizzet_baser' Alıntı:

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, oldukça diri.

Cide'de Amenajman envanter ihalesi mi aldınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR