Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,895
Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Resim008-12.jpg

Etiketler

pancarmotorcu' Alıntı:
adnan abi ahmet montaj odasında herhalde ;D ;D bizde videoları bekliyoruz ,bu arada bende resim yükleyerek milleti oyalayorum , ;D
Valla haklısın , çok ağır ilerliyor .İçinde malzeme çok galiba.. :smiley:

Cihat Bey başınız sağolsun, diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.

adnancım geçmiş olsun. :eek: kötü bişey olmaması ve devam etmen çok sevindirici. :smiley: bak şimdi tam offroad çu oldun. ;D ;D

derya abi ,adnan abi geçen haftalarda yunanistanda offroad çu oldu ondan dolayı anteramınlıydı takla konusunda
deryaderin' Alıntı:
adnancım geçmiş olsun. :eek: kötü bişey olmaması ve devam etmen çok sevindirici. :smiley: bak şimdi tam offroad çu oldun. ;D ;D

Adnan abicim büyük gecmiş olsun senin cıktıgın rampaları bir cok arkadaşımız kemersiz ve rolbarsıs cıkıyırlar yada cıkmaya calışıyorlar ki sizin kutup ayısı tam donanımlı bir arac düşününki bu kazanın rolbarları olmayan bir aracla yapılmış olsa sonucları cok daha korkunc olurdu

pancarmotorcu' Alıntı:
derya abi ,adnan abi geçen haftalarda yunanistanda offroad çu oldu ondan dolayı anteramınlıydı takla konusunda
bundan haberim yoktu.desene alışkanlık yarattı. ;D ;D

Taklacı güvercin oldum artık.Bana taklalık yer bulun arkadaşlar.Kürşat teşekkürler.Derya yeni başladım bu takla işine inşaallah Türkiye şampiyonasında da başıma gelmez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri