Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,002
Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

CİNCİN' Alıntı:
Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım :( Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.

Başınız sağolsun

Etiketler

Selam arkadaşlar ..
Cihat ın babaannesinin vefat haberiyle başlayan aksilikler benim ilk su geçişinde sağ ön aksın ve ön çekerlerin çalışmadığını farketmemizle devam etti. Peşine Tolganın araç şarz kesti.
Benim aracı bırakıp parkura devam ettik. Sonra İsmail in Samurai si problem çıkardı ve aramızdan ayrıldı. Bir ara Suat abi gelen telefonla parkuru tamamlamadan ayrıldı.Tolgayı kontrollü bir şekilde konvoyda tutarak devam ettik. Bu arada Adnan abinin arka fren rekoru kırılmış, ağaç dallarıyla hortumlar tıkanmış.
Gümüşdere Kısırkaya plajına varıp rahat bir yemek yiyelim derken Adnan abi Jeep rampalarını tırmasnırken sağ arka aks kopması sebebiyle takla attı. ??? ??? :eek: :eek:
Çok şükür verilmiş sadakamız varmış ki kimseye zarar gelmedi. Bu haliyle bile Adnan abi ve Kutup Ayısı hem parkuru tamamladılar ve zorlandığımız parkurun son kısmında bizleri vinçlediler.
Velhasıl nasıl bir gündü bilmiyorum, görseller biraz kendimize geldikten sonra devam edecektir..
Katılan tüm ekibe sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir dayanışma sergilendi...

CİNCİN' Alıntı:
Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım :( Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.

Başınız Sağolsun Mekanı Cennet Olsun

Hepinize buyuk gecmis olsun, en cok Adnan abiye, umarim biseyleri yoktur.

Çok şükür kimsenin burnu bile kanamadı...Biz parkuru Çiftalan girişindeki kantarın yanına orman içinden çıkarak bitirdik ama Adnan abiler kesilmemiş dört araç tekrar aynı parkurdan geri sardılar..

gercekten mekanik sorun yaşayan arkadaşlara gecmiş olsun diyorum adnan abiyede ayriyeten cok gecmiş olsun diyorum keşke bende aranızda olsaydım :( :(

Allahtan yanımızda Doğan oto servisi Selehattin ve Kazım kardeşler de Deferderlerı ile aramızdaydıylar ve dehşet çalıştılar Reis..

arwin' Alıntı:
Allahtan yanımızda Doğan oto servisi Selehattin ve Kazım kardeşler de Deferderlerı ile aramızdaydıylar ve dehşet çalıştılar Reis..

Ahmet ustam off road dayanışma demek mücadele demek bu duyguyu yaşamak o anı paylaşmak ayrı bir heycan defalarca bu heycanı yaşamamıza ragmen doyamayız hep birlikte

Elimde fena sayılmayacak kadar görsel ve video var , şu an çevrimde sıradan yükleyeceğim hepsini ama oldukça ağır işliyor... :mad:

CİNCİN' Alıntı:
başınız sağolsun kalanlara Allah sabır versin.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun... adnan abiye ekstra bir geçmiş olsun diyorum... kimsenin burnunun bile kanamaması büyük şans olmuş sizin için...

öncelikle cihat başın sagolsun arkadaşım ,geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim,gezi başlangıcında cihat arkadaşımızın babannesi nin vefat haberi gelince geriye dönmek zorunda kaldı ,arada bazı araçlarda mekanik ve elektirik arızaları oluşunca bazı araçları bırakmak zorunda kaldık.kısırkaya plajında yiyenbilir moduna geçerken adnan abinin rampada taklasını ,dehşetle izledik ,Allahtan hafif sıyrıklar dışında kendisinde bir şeyler yoktu,araç düzeltilip lastik degişiminden sonra daha agır etplarla bu macerayıda tamamladık ,burdan tekrardan geçmiş olsun diyorum .videolarda izleyeceksiniz

Resim001-15.jpg

cihat arkadaşım başın sagolsun allah geride kalanlara sabır versin

aracım yetişmedi yetisseydi kesin aranızdaydım aksiliklerle dolu bi gezi olmuş cana zeval gelmemiş tüm arkadaşlara geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR