Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,888
Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Adnan abimmmm geçmişşş olsunnnn tekrardann..

Ayrıca Haldun babaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sefer elinde bira yok yaa hiç yakıştıramadım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Mehmet_Can' Alıntı:
Adnan abimmmm geçmişşş olsunnnn tekrardann..

Ayrıca Haldun babaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sefer elinde bira yok yaa hiç yakıştıramadım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
memocum fırsatmı oldu bira içmeye ancak 10-15 tane olabildi adnanın taklasında çok korktum rampanın tepesinde araçta 3 kişiydiler onları indirmekle adnan çok akıllı iş yaptı ;)

CİNCİN' Alıntı:
Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım :( Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
Cıhat bey ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun.Adnan abi sanada çok geçmiş olsun..

[attachment=1]

Acemiliğimde bana destek olan herkese teşekkürler
Adnan abi ve Haldun abi ye ayrıca teşekkürler

GERÇEKTENDE YOLDA KİMSE BIRAKILMAYACAK

küçük not : "Hayashi Mitsubishi -Mitsubishi CEO su-" beni aradı bu yayınlanan fotolarla mitsubishi lerin karizmasını rezil ettin hemen arabayı bize ver istediğin parayı verecez dedi.

off 1.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

off 2.jpg

off 3.jpg

off 4.jpg

off 5.jpg

off 6.jpg

Adnan abicim,
sana büyük geçmiş olsun,cihat kardeşimizede baş sağlığı dilerim.herkesin sağ salim dönmesi sonuçta yeterli olandır.Senin tırmanmaya çalışıpta zirvesini göremediğin tepe hariç,parkur asfalt kadar düzgünmüş.. :smiley: aslında sen o inatla zirveyide görürdün,ben buna eminim lakin sorun aracından kaynaklanıyor olsa gerek.. :smiley: şaka bir yana sizlere bir şey olmaması finaldeki en büyük sevinç..
bol şanslar.
Kemal Sarıgül

ADNAN' Alıntı:
Önce arkadaşımıza Allah sabır versin diyorum.Sonra gelelim benim meseleye arabanın sağ arka amortüseri yoktu arka zıp zıp zıplıyordu hemen arkasından frenler boşaldı sağ arkadaki rekor kırılmıştı onuda ağaçla tıkadık .Rampalara geldim iki kere çıkabilirmiyim diye yoklama yaptım.Baktım kutupayısı çıkacak bastım gaza rampanın % 80 İne varmıştımki arka zıp zıp zıplarken araba bir anda sağa doğru gitmeye başladı(arka sağ aks yerinden çıkmış ama ben fark etmedim) sağ tarafa devam etsem uçacaktım.mecburen durdum.Bu arada çok dik olduğu için zannedersem depodan benzini yetiştiremedi ve araç stop etti.araba çelışmadığı için direksiyonda sola dönük kaldı bu pozisyonda depodan benzin akmaya başladı.Arkada fren yok direksiyon toplamıyor geri vitesede geçiremeyince biraz sonra başıma ne geleceğini anladım.Yanımdaki iki kişiyi hemen aşağı indirdim.siz inin ben tek başıma biraz yuvarlanayım dedim.Sonra güvecin takla başladı yokuşun dibindede bitti.Arkadaşlar sağolsunlar aracı hemen düzelttiler patlamış lastiği değiştirdiler.kutupayısı hemen çalıştı.mangal yaptık yola devam ettik.EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.Buradan çıkan ders benim gibi emniyet kemeriniz devamlı takılı olsun ama benim gibi arabada eksiklikler varken artistik hareketler yapmayın .Sonra UFFF oluyor. Ahmet hepsini kayıt altına almış siteye atsında ayılar nasıl rampada takla atarmış görelim. Saygılarımla

Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım :( Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
[/quote]
başınız sağ olsun,mekanı cennet olsun..:(

slm arkadaslar gezı super olmuş yasanan kaza uzucu tabı geçmiş olsun

Cihat başın sağolsun, Adnan Abi geçmiş olsun, neyseki sadece araçta hasar var, Allah beterinden korusun..Tüm foto ve videoları hem çekerken hem de bizlerle paylaşmak için yükleme stresini yaşayan arkadaşlar hepinize teşekkürler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR