Önce arkadaşımıza Allah sabır versin diyorum.Sonra gelelim benim meseleye arabanın sağ arka amortüseri yoktu arka zıp zıp zıplıyordu hemen arkasından frenler boşaldı sağ arkadaki rekor kırılmıştı onuda ağaçla tıkadık .Rampalara geldim iki kere çıkabilirmiyim diye yoklama yaptım.Baktım kutupayısı çıkacak bastım gaza rampanın % 80 İne varmıştımki arka zıp zıp zıplarken araba bir anda sağa doğru gitmeye başladı(arka sağ aks yerinden çıkmış ama ben fark etmedim) sağ tarafa devam etsem uçacaktım.mecburen durdum.Bu arada çok dik olduğu için zannedersem depodan benzini yetiştiremedi ve araç stop etti.araba çelışmadığı için direksiyonda sola dönük kaldı bu pozisyonda depodan benzin akmaya başladı.Arkada fren yok direksiyon toplamıyor geri vitesede geçiremeyince biraz sonra başıma ne geleceğini anladım.Yanımdaki iki kişiyi hemen aşağı indirdim.siz inin ben tek başıma biraz yuvarlanayım dedim.Sonra güvecin takla başladı yokuşun dibindede bitti.Arkadaşlar sağolsunlar aracı hemen düzelttiler patlamış lastiği değiştirdiler.kutupayısı hemen çalıştı.mangal yaptık yola devam ettik.EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.Buradan çıkan ders benim gibi emniyet kemeriniz devamlı takılı olsun ama benim gibi arabada eksiklikler varken artistik hareketler yapmayın .Sonra UFFF oluyor. Ahmet hepsini kayıt altına almış siteye atsında ayılar nasıl rampada takla atarmış görelim. Saygılarımla