Belgrad Off-Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Belgrad Off-Road Gezisi (21 Mart 2010)

Bu gezinin ne kadar keyifli geçeceğini tahmin ediyorum.. :smiley:
Bu hafta sonu Gezenbilir FEROZA grubunun toplantısına katılacağımızdan dolayı aranızada olamayacağız...
İnşallah bir sonraki gezinin kadrosunda bizlerde oluruz....Bol çamurlu iyi eğlenceler...

Etiketler

bizde geliyoruz kısmetse(minimog):D ama dönüş saati önemli ahmet abim saat 4 te nikaha yetişicem ama gelmekte istiyorum ne diosun abi kaç gibi çıkarız parkurdan

merhabalar 2004 bi discovery td5 sahibiyim. standart bi araç ile sizlere parkurda sıkıntı yaratmazsam bende katılmak isterim.
he bide unutmadan aracın üzerinde kar lastikleri var.

enderdmr' Alıntı:
merhabalar 2004 bi discovery td5 sahibiyim. standart bi araç ile sizlere parkurda sıkıntı yaratmazsam bende katılmak isterim.
he bide unutmadan aracın üzerinde kar lastikleri var.
Ben de sizinle aynı durumdayım. Havalar iyi gidiyor belki geçen haftaki kadar ağır çamur olmaz. Bence şansınızı deneyin, tanışmış oluruz :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Ben de sizinle aynı durumdayım. Havalar iyi gidiyor belki geçen haftaki kadar ağır çamur olmaz. Bence şansınızı deneyin, tanışmış oluruz :smiley:
bende sizlerle tanışmayı çok isterim ama kimseyede sıkıntı vermek istemiyorum sonra bütün haftasonu bizi çekmekle uğraşmasınlar

ikaraman' Alıntı:
1-Ahmet GÜNDÜZ ( arwin ) Suzuki Vitara
2-Hasan ÇALIŞKAN ( pancarmotorcu) Suzuki Vitara
3-Uğur Tolga AYHAN (TOLGAA) Suzuki Jımny

şimdi bu 3 lüden hangisine co pilot lazım. isterseniz almayın. köfteland la gelirim. ama 3 nüzünde tamponu oracıkta kalır. inceden tehdit içeren mesajdır.

enderdmr' Alıntı:
bende sizlerle tanışmayı çok isterim ama kimseyede sıkıntı vermek istemiyorum sonra bütün haftasonu bizi çekmekle uğraşmasınlar
Ender bey bize sıkıntı vermezseniz, bizim tek korkumuz aracınızın zarar görmesi. Sizi aramızda görmek isteriz..

xano' Alıntı:
şimdi bu 3 lüden hangisine co pilot lazım. isterseniz almayın. köfteland la gelirim. ama 3 nüzünde tamponu oracıkta kalır. inceden tehdit içeren mesajdır.
Sen gel, yer buluruz sana..Bu tehditle yaşanmaz valla... :D

arwin' Alıntı:
Ender bey bize sıkıntı vermezseniz, bizim tek korkumuz aracınızın zarar görmesi. Sizi aramızda görmek isteriz..
o halde eğer pazar gününe kadar yağmur yağmayıp parkur dahada ağırlaşmazsa mutlaka katılacağım.teşekkürler

Bu pazar Gezenbilir Feroza grubunun daha önceden kararlaştırılmış olan toplantısına katılacağımızdan aranızda malesef olamayacağız.Fakat geçen pazar biz yine aynı bölgedeydik yerler epey kurumuştu,pazara kadar güzel bir yağmur yağmassa zemin dahada sertleşecektir bilginiz olsun.Yağmur fazla yağmassa AT lastikli araçaların kolay kolay kalacağını sanmıyorum.Şimdiden size iyi eğlenceler.

bu günlerde dükkanımı taşıyorum ancak bir mani olmazsa
benim ingiliz tayıyla katılmayı istiyorum HERKESE SELAM

dos doğan oto servisi' Alıntı:
bu günlerde dükkanımı taşıyorum ancak bir mani olmazsa
benim ingiliz tayıyla katılmayı istiyorum HERKESE SELAM

bekliyoruz abicim; dönüşte hep beraber taşırız dükkanı ;D ;D

1-Ahmet GÜNDÜZ ( arwin ) Suzuki Vitara
2-Hasan ÇALIŞKAN ( pancarmotorcu) Suzuki Vitara
3-Uğur Tolga AYHAN (TOLGAA) Suzuki Jımny
4-Murat ŞENOL (msenol) + Alper HEPGÜR (AKULA) Suzuki Jimny
5- Cihat (CİNCİN) Mitsubishi L200 Otm.
6- Murat&Uğur Opel Frontera,
7-İsmail-Orhan (ikaraman) Suzuki sj140
8- Doğan oto Defender

konuyu takip etmek amacıyla mesaj yazmıştım lakin mesajımı bulamadım sanırım silinmiş ne maksatla silindigini anlayamadım :mad: :mad:

reis28' Alıntı:
konuyu takip etmek amacıyla mesaj yazmıştım lakin mesajımı bulamadım sanırım silinmiş ne maksatla silindigini anlayamadım :mad: :mad:
Dursun ustam sizi aramızda görmek isteriz... :smiley: Mesaj olayını bilmiyorum... :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR