Belgrad 2. Sezon Açılışımız (19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,516
Ynt: Belgrad 2. Sezon Açılışımız (19 Eylül 2010)

.

19092010870.jpg

19092010871.jpg

19092010872.jpg

Etiketler

Kursat abi genel de hep dururdu cizmelerimiz gecen hafta ki offroad dan sonra temizlenmesi icin kenara koyduk iste demek ki temizlemiyecegiz ;D ;D ;D ;D

Bende çizme giymeden gittim nasılsa batmam diye ama , birlikte gittiğim arkadaşlar sürekli batınca in bin giydim sonra çizmeyi mecburen yardım etmek için ;D Şaka maka üstümdeki herşey çamur oldu günlük güneşlik havada :smiley:

Bizimkilerde o eda ile girdiler her camura atladilar ;D ;D ;D En sonunda toplam 2 aracdik ve ikisinide camura batirdilar ;D ;D ;D
Sizin resimleride Gordum kursat abi gercekden eglenceliymis sizin gezide
batan batmis batan batmis ;D
Seninkide masallah batani cekmis batani cekmis ;D ;D ;D ;D
Bide batiklari yerden gecmis daha ne olsun
gule gule kullan ben diyemedim hic kursat abi iyi gunlerde, bol camurlar da kulan insallah ;D ;D ;D

Saol Gevher :smiley: ben diyorum bunlara her gezide en az bir toyota olmalı diye dinlemiyorlar ;D

bizdede 2 kişi yanyana battı aynı yerde ama çekicek 2 toyota geçip çekti sorun kalmadı ;D

şu araba kurtarma eğitimleri bitsinde yine gideriz birlikte biryerlere

. Offroadcu adamin offroadcu esi olurmus ;D ;D ;D
valla cem abi cikaramadi arabayi esi cikardi ;D ;D ;D

19092010885.jpg

19092010891.jpg

19092010894.jpg

19092010905.jpg

Zaten o havuç süper oldu batmaz bir yerde ama pilotajdan batıyor ara sıra Cem kullandığında ;D ;D ;D Cem kendiside diyor geçen gün :D

;D ;D ;D ;D ;D
Anlasilan cekme konusu bu kisda geyige baglayacak ;D ;D ;D
Valla bizde nede olsa hepsi japon tolganin dedigi gibi japon kardesim ;D ;D ;D
Cem abi malum eski ve has toyotaci ;D ;D ;D ;D kesin bunu okuyunca land land diye cikar hahaha
Evet bu hafta egitim varmis bitsin dedigin gibi gidelim kursat abi tolganin su tamponlari da bir bitsin ben baslarim yine sikilinca tolgaya hadi gidelim offroada gidelim oraya buraya aksam gidelim hep gidelim ;D ;D ;D ;D

Valla masallahi var cem abinin arabasinin dedigin gibi kursat abi gecen sefer batmadi ama cok emekler harcandi sanirim o arabayaa cooookkk
Ama yinede araba bu pilotajdan mi artik yoksa doga land mand dinlemez adami tak diye birakir ordadan mi bilemem ;D ;D ;D
Herkez degisdi zaten bi gun eski resimleri yukliyelim ilk herkez bi nostarji yapsin ;D
hani bakiyorum bnm avatar resmine simdi bide arabaya bakiyorum saka gibi ;D ;D ;D ;D

işin şakasındayız zaten ben Cem gelsin laf etsin diye ortalığı kızıştırıyorum ;D japonu ingilizi almanından bize ne yaşasın türk kardeşliği ;D

Tempus' Alıntı:
işin şakasındayız zaten ben Cem gelsin laf etsin diye ortalığı kızıştırıyorum ;D japonu ingilizi almanından bize ne yaşasın türk kardeşliği ;D

Valla bende sirf onun icin satasmaya meyiligim kursat abi ;D ;D ;D ;D
Ama gordugumde cok satastigimdan burda fazla yapamadim ;D ;D ;D ;D

Vede yasasinnn offroad yagmurlar da geliyormussssss ;D ;D ;D

salı carsamba ve cumartesı yagmur warmıs ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR