KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi şöle bi baktım derin değil gibi gozukuyodu ;D nerden bilim orda dısconun bana mezar actıgını ;D bıde alt koruma yokya bende hızlıda giremedım bı baktım patates ;D ne ileri ne geri ;D
ya her off road gurubunda bir toyota bulundurmak lazım işte bizde 2 tane birden vardı allahtan ;D ;D ;D biz buraları takılmadan geçmiştik kışın biz oralarda oynadıkça gititkçe daha zorlaşmaya başladı, bu kış çok eğlenicez
bu kıs super olucak ınsallah ben bu hafta degıl ama haftaya kurs bıtımı yanı yenı rotalar cıkartacam durusuya dogru ondan sonra ordan ıgne adada once bır durusuya cıkarımda bakarım nasıl olacak
yok camel ve lopez girdiğimiz yerlerin üstlerinde , yanından geçtiğimiz çok derin kanallı yollar vardı onların devamında. çamurlar iyice yumuşamadan ve extreme lastiksiz oralar zor
Ne ayagımda bot ne de spor ayakabı babetler ile offroad yapan tek insan oldum sanırım : : :
Ayakabımda gitti Bi deseydiniz bana gidicegimizi en azından makinamı kapardım :'( :'(
Ne ayagımda bot ne de spor ayakabı babetler ile offroad yapan tek insan oldum sanırım : : :
Ayakabımda gitti Bi deseydiniz bana gidicegimizi en azından makinamı kapardım :'( :'(
Ama agaclari cekerken camurlara batmis vaziyetde halatlari sizlere uzatirken resim cekerken sonra araba dar bi yerden gecerken initp agac dalarina arabayi cizmesin diye kendimi feda ederek tutarken tolgacim ozaman sosyete demiyordunuzz ;D ;D
daha sonra onu getir bunu gotur sunu tut sunu uzatlarda size yardimci olurken hatta igneada da kutuk bile tasidigim da boyle demiyordun :'( :'( :'( :'(
;D ;D ;D ;D
kursat abi satasiyorum tolgaya sana gelmiyor bunlar ;D ;D ;D ;D