egeli 34' Alıntı:astarıda gittimi ;D
teşekkür ederim abi takipteyim.ORHANBIYIKLI' Alıntı:abdullah merhaba , çok tesekkür ederim,
mesajlara hemen dönemedim,festival sonrası ufak bir karadeniz turu yaptık ,bugün döndüm ,bir yol hikayesi olarak başlık açıp paylaşacağım,fotoları düzenleyemedim ,fakat festivalden birkaç kare yolluyorum[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Assasin' Alıntı:Orhan Abi , arka camlardaki korumalar mükemmel olmuş. Nereden temin edebiliriz onu ? Camel Trophy Def.lerinde görüyordum hep.
Zahmet olmayacaksa çok makbule geçer abi fiyatı öğrenmen.ORHANBIYIKLI' Alıntı:deniz merhaba ,
arka korumalar ne yazıkki piyasada satılmıyor,bende trophy def.lerinden kopya çektim ,burada yaptırdım.birkaç iş beraber yapıldığından fiyatını bilmiyorum,yarın öğreneyim ,istersen aynısını yaptırabilirim,babana selam.
Assasin' Alıntı:Zahmet olmayacaksa çok makbule geçer abi fiyatı öğrenmen.
Selamlar bizden, Deniz.
Assasin' Alıntı:Zahmet olmayacaksa çok makbule geçer abi fiyatı öğrenmen.
Selamlar bizden, Deniz.
egeli 34' Alıntı:orhan baba nerelerdesin çaylar soğudu, bak arabam çıktı kıllı maymuna geldi motor için ;D
Tamamdır abi , çok teşekkürler.ORHANBIYIKLI' Alıntı:deniz bugün konuştum,175 tl den hesaplamış (175x2=350 sağ sol)
duran 4x4 0212 276 94 48 fikret sincan.
Assasin' Alıntı:Tamamdır abi , çok teşekkürler.