Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,158
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Sanırım bu konuya çok uygun fotograflarım var :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

;D ;D ;D

_MG_1823.jpg

_MG_1824.jpg

_MG_1825.jpg

Etiketler

Evet tam bu başlık için bir fotoğraf dizisi olmuş.

Teşekkürler Kürşat bey.

Hep böyle iyi örnek olun bize. :D

Evet dostlar ,aracım söküldü ,hastayım ,vs vs. gitmeyeceğim dedim ama ,gittim
ahmet ergun arkadaşımız yarışa katılacağım benim disco boşta istersen al gel diyince dayanamadım gittim pazar günkü yarışlar için,araç konturolleri ve parkur'u test için cumartesi oradaydık,akşam 18ze kadar kemerburgaz çiftalan mevkiinde olan parkuru kah yürüyerek kah araçla tepelerden inceledim gerçekten güzel ve zor bir parkurdu,gerçek off road'cuları kare kare yakalamaya çalıştım,şüper eğlendik ve çamaşırlarımıza kadar çamura bulandık,parkurun zorluğunun üzerine birde yağmur bastırınca doğal olarak pazar günkü yarış ertelendi, işte bazı kareler..... araç hazırlıkları ve yolculuk başladı [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00936.jpg

DSC00937.jpg

DSC00938.jpg

DSC00939.jpg

DSC00940.jpg

araç teknik konturolleri isoff teknisyenleri tarafından titizlikle yapıldı[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00941.jpg

DSC00942.jpg

DSC00943.jpg

DSC00944.jpg

DSC00945.jpg

[attachment=1][attachment=2] ve parkura dogru yola çıktık[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00952.jpg

DSC00953.jpg

DSC00954.jpg

DSC00955.jpg

DSC00956.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR