Bayramda Kapadokya ( Ekim - 2012 )

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,097
Valla deme desende Abi dicem ne bileyim sanırım aile görgü geleneği işte gece göreme,yi iyi yakalamışın herkese nasip olmaz bu mevsimde o tepeden bu görüntü takipdeyiz.
 

Etiketler
Saol Tugay, aslında geçiyoduk, "yaw dur bi resim çekeyim şuradan, çıkmaz ama" demiştim, bu kadar çıkmış.
 

Göremede sabah, perdeyi açtığımda karşımdaki manzara, bir gezi noktası yanındaymışız megerse ve balonlar çoktan kalkmış bile.
Bolca balon servis araçlarından bir kaçı. bunlar balonu havalandırma bölgesine taşıyanlar ve toplayanlar, ayrıca birde yolcu servisleri var, onlar balon hazırlanınca getiriliyorlar.

Göremede kısa bir tur attıktan sonra Ürgüp'e geçiyoruz, tekrar buraya döneceğiz.

DSCN4978c.jpg


DSCN4991c.jpg


DSCN4993c.jpg


DSCN4992c.jpg


DSCN5004c.jpg
 

Ürgüp meydanına iniş, aracı yukarıda bıraktık buradan sonra yürüyoruz.

DSCN5013c.jpg


DSCN5018c.jpg


DSCN5021c.jpg


DSCN5032c.jpg


DSCN5034c.jpg
 

2. foto, bayrağın olduğu yer " seyir tepesi " , birazdan oradayız. ve
meydana inişte sağdaki harabe..

DSCN5047c.jpg


DSCN5050c.jpg


DSCN5061c.jpg


DSCN5071c.jpg


DSCN5102c.jpg
 




Tepeden üç yönün görüntüsü, fotoların üzerine tıklanırsa sanırım tamamı görülebilir.

ürgüp 1.jpg


ürg2.jpg


ür3.jpg
 

Ürgüpten son 3 kare, ve ürgüpten ayrılıyoruz.
Evin fiyatı 900 bin tl ve 1. derece sit.

DSCN5171c.jpg


DSCN5172c.jpg


DSCN5173c.jpg
 

Mustafapaşa' ya gidiyormuşuz. hanımın elinde liste, şuraya buraya deyip duruyor.

DSCN5176c.jpg


DSCN5180c.jpg


DSCN5184c.jpg


DSCN5192c.jpg


DSCN5194c.jpg
 




Buralara kadar gelmişken Kayseride ikamet eden kardeşimizide görmeden olmazdı, kayseri'ye gidiyoruz..

DSCN5252c.jpg
 

Kayseri girişi ve karşıda erciyes.
Kardeşimiz Tugay ve Tunay, ( TUGAY58 ),
Erciyes

DSCN5253d.jpg


DSCN5260d.jpg


DSCN5266d.jpg
 

Kapadokya benim için her 10 senede bir gezilmesi gereken bir yer hemde parça parça,sindire sindire,keşke her yerini bir seferde gezmeye çalışmasaydım,bu vesile ile eğer gezmemiş olan varsa parça parça gezsin,kamp yapsın.Eskilere götürdünüz,teşekkür ederiz.
 


Dünyaca bilinen büyük değerimiz Kapadokya'nın fotoğrafları için, ayrıca teşekkürler. :smiley:

Cavid Sezen
 



mayıstösböce/aslanahmet/gezmen, ben teşekkür ederim, fotolar bitmedi ama ben bittim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Mesajlar
1,523,895
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst