Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suatti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,953

suatti

2008 Suzuki Jimny / 1980 Jeep CJ5
Yer
Artvin / İstanbul
Dost ülke Gürcistan'ın tatil ve kültür kenti Batum'da, yazın en güzel günlerinde, Dünyanın ikinci en büyük botanik bahçesinin içinde kamplı olarak motosiklet festivali düzenliyoruz. Katılmak isteyen offroadcular ve gezginlerde davetlimizdir.

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Ahmet VARAN : 0532 246 32 90
Faruk ÖZDEMİR: 0532 716 66 93
Suat ÇELİK : 0532 231 94 01
Çağlar ÖNEN : 0533 747 58 08

NOTLAR

1 - Katılımcı arkadaşlar, kamp malzemelerini yanlarında taşıyarak ağırlık yapmak istemezlerse, malzemelerini “yönetici arkadaşların isim ve telefonlarını kullanarak” kargo firmalarının Artvin / Merkez şubelerine ekonomik olması için şube teslimi kargolayabilirler. Tüm malzemeler itina ile etiketlenerek bizim tarafımızdan Batum'da ki kamp alanına ücretsiz getirilerek kendilerine teslim edilecektir. Arzu edenler için aynı hizmet dönüşte de sağlanacaktır.

2 – Festivalimiz; Gürcistan Özerk Cumhuriyeti, Acara ( Batum ) Hükümeti tarafından desteklenmektedir. Dolayısı ile tüm güvenlik tedbirleri hükümet tarafından alınacaktır.

3 – Festivalimizin Batum’da ki organizasyonuna, kültür ve sanat dalında ana katkı, Artvinli hemşerimiz Bayar Şahin (Bayartour ) tarafından verilmektedir.

4 – Gürcistan Cunhuriyeti’nde can ve mal güvenliği konusunda hiçbir problem yoktur. Gürcistan’ı baştan uca aileniz ile birlikte gönül rahatlığı ile dolaşabilirsiniz.

5 – Festival bitiminde, isteyen katılımcılara Batum – Ahıska – Posof Türkgözü Sınır Kapısı üzerinden Artvin’e ( arzu edenlere yayla yolundan, arzu edenlere asfalt kara yolundan ) bölgeyi tanıyan deneyimli motorcu arkadaşlar eskortluğunda turlar düzenlenecektir. Batum – Tiflis güzergahına da aynı hizmet sunulacaktır. Festival süresince yapılacak yakın bölge turları da mevcut olacaktır.

6- Batum, Bodrum - Marmaris kadar hareketli bir tatil kentidir. Festival alanımızın önünün de sahil şeridi olduğunu hatırlatır, denizden istifade edecek arkadaşlarımızın malzemelerini de yanlarında getirmelerini tavsiye ederiz.

7- Türkiye - Gürcistan arasında vize yoktur. Sadece 15 TL. olan yurtdışı çıkış pulu ve en az bir ay geçerliliği olan pasaportunuz olması geçiş için yeterlidir.

8- Araçlarınızın geçişi için triptik kaldırılmıştır.Araçlarınızı ücretsiz olarak geçirebilirsiniz.

1262897942_warhammer_819_batumi_port.jpg

view-from-botanical-garden-adj_4862.jpg

Etiketler
Ynt: Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010)

bu fırsatı değerlendirmek şart yollarımız ve zamanımız kesişirse 24 temmuz 8 ağustos arasındaki (sanırım 28 - 29 temmuz artvin de oluruz) karadeniz yolculuğumuzda kısmende olsa eşlik etmekten memnuniyet duyarız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.new#new

çok güzel bi etkinlik orda olmak gerek tarih detaylarını göremedim sanırım kesin tarihler nedir
ögrenmek istedigim ruhsat sahibi oldugum 1980 model offroad fonanımlı cj6 aracımla giriş çıkış yapabilirmiyim

Etkinlik tarihi 29 - 30 - 31 Temmuz - 1 Ağustos. Aracinizin geçiş prosedürü ile ilgili araştırma yapip size bilgi vericem.

Karadeniz 2010 ile ilgili olarak zamanda sapma var ilk başta içerden yani bolu çankırı amasya yozgat sivas elazıg bayburt erzurum artvin bu yolu hızlıca alıp dönüşte kıyıda vakit geçirmek vardı fakat şimdi tam ters oldu önce bolu safranbolu amasra sinop artvin yapacağız sanırım bu yol bizi 10 gün eyler yani biz ağustosun 2 si 3 gübi ancak varırız artvine bakalım kısmet detayları linkten takip edebilirsiniz.

suatti' Alıntı:
Dost ülke Gürcistan'ın tatil ve kültür kenti Batum'da, yazın en güzel günlerinde, Dünyanın ikinci en büyük botanik bahçesinin içinde kamplı olarak motosiklet festivali düzenliyoruz. Katılmak isteyen offroadcular ve gezginlerde davetlimizdir.

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Ahmet VARAN : 0532 246 32 90
Faruk ÖZDEMİR: 0532 716 66 93
Suat ÇELİK : 0532 231 94 01
Çağlar ÖNEN : 0533 747 58 08

NOTLAR

1 - Katılımcı arkadaşlar, kamp malzemelerini yanlarında taşıyarak ağırlık yapmak istemezlerse, malzemelerini “yönetici arkadaşların isim ve telefonlarını kullanarak” kargo firmalarının Artvin / Merkez şubelerine ekonomik olması için şube teslimi kargolayabilirler. Tüm malzemeler itina ile etiketlenerek bizim tarafımızdan Batum'da ki kamp alanına ücretsiz getirilerek kendilerine teslim edilecektir. Arzu edenler için aynı hizmet dönüşte de sağlanacaktır.

2 – Festivalimiz; Gürcistan Özerk Cumhuriyeti, Acara ( Batum ) Hükümeti tarafından desteklenmektedir. Dolayısı ile tüm güvenlik tedbirleri hükümet tarafından alınacaktır.

3 – Festivalimizin Batum’da ki organizasyonuna, kültür ve sanat dalında ana katkı, Artvinli hemşerimiz Bayar Şahin (Bayartour ) tarafından verilmektedir.

4 – Gürcistan Cunhuriyeti’nde can ve mal güvenliği konusunda hiçbir problem yoktur. Gürcistan’ı baştan uca aileniz ile birlikte gönül rahatlığı ile dolaşabilirsiniz.

5 – Festival bitiminde, isteyen katılımcılara Batum – Ahıska – Posof Türkgözü Sınır Kapısı üzerinden Artvin’e ( arzu edenlere yayla yolundan, arzu edenlere asfalt kara yolundan ) bölgeyi tanıyan deneyimli motorcu arkadaşlar eskortluğunda turlar düzenlenecektir. Batum – Tiflis güzergahına da aynı hizmet sunulacaktır. Festival süresince yapılacak yakın bölge turları da mevcut olacaktır.

6- Batum, Bodrum - Marmaris kadar hareketli bir tatil kentidir. Festival alanımızın önünün de sahil şeridi olduğunu hatırlatır, denizden istifade edecek arkadaşlarımızın malzemelerini de yanlarında getirmelerini tavsiye ederiz.

7- Türkiye - Gürcistan arasında vize yoktur. Sadece 15 TL. olan yurtdışı çıkış pulu ve en az bir ay geçerliliği olan pasaportunuz olması geçiş için yeterlidir.

8- Araçlarınızın geçişi için triptik kaldırılmıştır.Araçlarınızı ücretsiz olarak geçirebilirsiniz.

arkadaşım merhabalar:
söz konusu gezinize Troff-Trabzon Offroad Kulübü olarak katılmak ve size destek olabilmeyi isteriz, detaylar konusunda özelden mesajlaşabilirsek sevinim. Saygılarımla
Troff-Trabzon Offroad Kulübü Başkanı

Dediğimiz gibi, Festival motosiklet üzerine ama offroadçu abilerimizide elimizden geldiğince mümkün mertebe ağırlayacağız.

ETKİNLİK PROGRAMI

BATUM MOTOSİKLET FESTİVALİ 2010
( 29-30-31 Temmuz, 1 Ağustos 2010 )

29 Temmuz Perşembe Günü Festival Programı

Saat: 09:00-21:00 ( Türkiye Saati ile )
• Gümrük kapısında buluşma ve konaklayacağımız alana rehber esliğinde yerleşelim

( Bu saatler arasında gümrük kapısından geçişler toplu olarak rehberli şekilde yapılacaktır, bu saatler haricinde gümrük kapısından geçişler bireysel olarak rehbersiz şekilde yapılacaktır, gümrük kapısında festivalde görevli olan arkadaşlarımız gelen misafirleri karşılayarak yardımcı olacaklardır. )

Kamp alanına yerleşimin rahat olabilmesi için gündüz gelinmesi tavsiye olunur.

30 Temmuz Cuma Günü Festival Programı
(Programın devamında Gürcistan yerel saati kullanılacaktır, Gurcistan saati 1 saat Turkiyeden ileridir.)

Saat: 11:00
• Acara Başbakanı’nı ziyaret

• Devamında; toplu şehiriçi turu ve show alanına geçiş.

• Mini motosiklet show.

• Show sonrası Sputnik Tepesine ziyaret ( Batum’a panoromik bakış )

• Devamında; Kamp alanına dönüş, alışveriş ve serbest dolaşım zamanı

(Kamp alaninda sehir gezileriniz icin taksimetreli taksiler bulundurulacaktir )

Kamp alanında etkinlikler;

• Jet ski gösterisi

• Plaj voleybolu
Saat: 20:00
• Rock Müzik Konseri ( Gürcü Rock Gruplarından oluşan müzik ziyafeti )
Saat: 00:00
• Konserler sonrası plaja gidiş, Gürcü şarapları ve müziği eşliğinde kamp ateşinde
romantizim.

31 Temmuz Cumartesi Günü Festival Programı

Saat: 11:00
• Naturel Gürcü Köylerine seyahat (Helvaçauri, Kobuleti, Keda, Şuahevi ve Khulo )

• Devamında; Dönüşte; şelaleli alabalık restorantlarında yemek ve kamp alanına ulaşım

Saat: 15:00
• Alışveriş ve serbest dolaşım zamanı
Saat: 21:00
• Festival (kamp ) alanında Acara Hukumeti tarafindan verilen kokteyl.

• Geleneksel Gürcü Halk Müziği (Sözlü ve enstrümantal) Konserleri ve Halk Oyunları Gösterileri;

• Türk – Gürcü Kültür Elçimiz ve Festivalimizin Genel Sponsoru ve Organizatörü Bayar Şahin ve Kızlarının Türkçe ve Gürcüce Konserleri ( Organizasyon: Bayartour )
Saat: 00:00
• Gösteriler sonrası plaja gidiş, Gürcü şarapları, votkaları ve müziği eşliğinde kamp ateşinde romantizim.

1 Ağustos Pazar Günü Festival Programı

Saat: 10:00
• Festivalden ayrılacaklarla vedalaşma

• Devam edecek misafirler ile şehirler arası turlarımız ;
( kayıtlar cumartesi 15:00’e kadar alınacaktır )
o Batum , Adigeni, Akhaltsıkhe (Ahiska) – Türkgözü Sinir kapisi( Posof ) istikametine yaylalardan enduro motosiklet gezisi
o Batum , Poti, Kutaisi, Khasuri,Borjomi ( Bakuryani ( Kayak Merkezi ), Ahiska – Türkgözü Sinir Kapisi, ( Posof ) istikametine asfalttan motosiklet gezisi.

Türkgözü kapısından sonra Şavşat Karagöl gezisi ve Artvin Kafkasör Yaylasında (Şehir merkezine 8km Asfalt Yol) konaklama ( Dönüşünü uzatmak isteyen arkadaşlar; Artvin / Borçka Karagöl - Borçka Macahel ve Yusufeli gezileri ile tatilini renklendirebilir. )

• Kuzey Gürcistana 8 günlük offroad araçları ile grup gezisi ( Değişik yönlere diğer katılımcı araçlarla geziler düzenlebilecektir.)

Uzun yoldan gelen misafirlerimiz için;

Samsun'dan etkinliğimize katkıda bulunan Sayın Cemal Cerit arkadaşımız ( 544 845 90 03 ) Samsun'da gecelemek isteyen arkadaşlara çadır kurmaları için alan tahsis etmiş bulunmaktadır ( Çadır alanında duş, wc ve kahvaltı imkanlarıda sunulacaktır). Ayrıca her türlü sorun için Samsun Bölgesinde kendisini arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Geçen yıl oradaydım,bu yıl kısmet. ;)

6609_129396417648_624192648_2148209_1048661_n.jpg

selam kayseriden katılan varmı ben katılmayı düşünüyorum...

BATUM-2011 festivali için İstanbul bisiklet motosiklet ihtisas kulübü olarak yabancı misafirlerimizle birlikte çadır ve motorlarla katılmayı planliyoruz.Bu yıl ki festival programı, masrafları ile ilgili bilgiye nsıl ulaşabiliriz.

selamlar
zeki avar
http://www.facebook.com/pages/istanbul-bisiklet-motosiklet-ihtisas-kl%C3%BCb%C3%BC/100832336638060

250783_175811949140098_100832336638060_406415_3090666_n.jpg

225844_175821075805852_100832336638060_406610_7557276_n.jpg

Ben Adanadan Bilal ben o tarihlerde Gürcistanda olmayı planlıyordum, tarih bana çok uygun benim motorum da 4x4arazi aracımda var ama bu kadar uzun bir mesafe o araçlarla gitmek çok zor olur 1- normal araçla katılabiliyormuyuz? 2-Dönüş aynı tarihte olmak zorunda mı? 3- Malzeme olarak neler gerekli?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR