Merhabalar, yaz döneminde sıcaktan araca vakit ayırmadım sonrasında da gezenbilir üyeliğime malesef giriş yapamadım,hesap ilişkilendirildiği için hesaba giriş yapmalısınız diyor fakat şifre hatırlatma maili de gelmiyor...Konuya devam edebilmek adına üyeliğe ulaşana kadar buradan devam edeceğim aşağıda gelişmeleri takip edebilirsinizkendi karavanını yapanlar bölümü çöplüğe döndü iyice, başlık açıp açıp forumu terk ediyorlar. amatör ruh gitmiş , yazık çok yazık güzelim araç mundar olmuş
MerhabaMerhabalar son durum bu şekilde güneş panelleri,elektrik tesisatı,yalıtımın geneli,su giriş çıkışları ve tavan lambrileri döşendi ilerleyen aşamalarda vernikleme parke gibi işler var
Ekli dosyayı görüntüle 633278Ekli dosyayı görüntüle 633279Ekli dosyayı görüntüle 633281Ekli dosyayı görüntüle 633282Ekli dosyayı görüntüle 633283Ekli dosyayı görüntüle 633285
Tekrardan merhabalar!
Geçen hafta boyadan aldıktan sonra hekiyi kendim açtım,yan pencereleri taktırdım,içine komple astar attık ve tabanı da antipasla boyadık.Bu hafta bir aksilik çıkmazsa içine başlayabilicez..
Ekli dosyayı görüntüle 519759Ekli dosyayı görüntüle 519760Ekli dosyayı görüntüle 519761Ekli dosyayı görüntüle 519762
Bu maalesef pek kolay değil.Ben tek koltuğa düşürdüm ve teknik tadilata giriyormuş.Koltuk testi istediler.Mecbur eskiye döndüm.Zaten vites kolu yüzünden arkaya geçiş pek kolay değildi.Severek kullandığım VW T4 sayısında artış görmek beni mutlu ediyor. İzninizle bir öneride bulunmak isterim, ön yolcu koltuğunu tekli koltuğa çevirin özellikle seyahat esnasında arkaya geçiş rahat oluyor. 2 li yerine 2 tek koltuk ruhsat koltuk sayısında sorun yaşatmaz size, isterseniz oluşacak 2. tek koltuğu sadece muayene zamanları takabilirsiniz. Tabi unutmadan kontrole girerseniz ki karavanlara çok kontrol yapmıyorlar ama sempatik davranmanız işi çözüyor
Kolaylıklar dilerim