zekidinc55
Yeni Üye
Selamlar, Forumu uzun süredir takip ediyorum. Son yaz tatilinden sonra kafamda karavanla tatile çıkmak fikri oluştu. Daha önceden böyle bir tecrübem yok. Aslında ilk olarak kiralık çekme karavanla bir yaz tatilinde tatil yapmayı, karavancılık deneyimi kazanmayı düşündüm. Ancak internet ortamında yaptığım araştırmalarda kiralık çekme karavana rastlayamadım. Kiralık karavanlar sanırım camper olarak tabir edilen moto karavanlar yoğunlukta. Benim ise günlük 250-300 TL kira üçreti ödeme imkanım olmadığı gibi gelecekte sahip olmayı istediğim çekme karavan olduğundan bana ışık tutacak bir yönüde olmayacak. İlk sorum gelecek sene yazın kiralık çekme karavan bulma şansım olabilir mi? ikincisi ise malum sitede gördüğüm başoğlu 4,25 2002 model karavanın yeni başlayan için ne kadar uygun olduğunu öğrenmek. SAhibiyle yaptığım görüşmede karavanın 875 kg olduğunu bilgisini verdi. Ama başoğlu'nun tip onay belgesi vermediği için karavana ruhsat çıkartılamıyormuş. Bu konu kafamı karıştırdı. Bu husus gerçekten böylemi yoksa ilandaki karavanda mı? bir sıkıntı var. Biz 5-8 yaşlarında iki çocuk ve eşimle birlikte 4 kişiyiz. Bu tarz bir karavan bizim için yeterli olur mu? Diğer bir sorum ise böyle bir karavan 2008 Model 2.0TDi (143bg) Audi a4 araçla çekildiği zaman yakıtı ne kadar arttır. Şu anda şehirler arası ortalaması (6.5-7 litre) verdiğiniz vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.