Başladik! Ambulans’dan Karavana!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ugurogz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,105

Etiketler

Herkese merhabalar bir süredir paylaşım yapamadım işlerimin yoğunluğu ve hayat koşturması sebebiyle ancak fırsat buldukça ilgilenebiliyorum yapım aşamamız devam ediyor.
İçini tamamen boşalttık sol tarafa oturma grubunun olacağı yere bir cam açtırdık ambulans elektriği ile ilgili son kalan kablolar usta yardımı ile sökülüp iptal edildi kaportacıya gidip bazı yerleri silikonlandı ve bir kaç yere kaynak yapıldı. Şuan zemin de kalan son silikonları temizliyorum bu aşamadan sonra güzelce yıkanıp yalıtıma geçeceğiz yol katettikçe sizleride bilgilendireceğim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ortalama bir plan da çıkarttım tahminen bittiğin de buna yakın olacak tabili ufak tefek değişiklikler olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah kolaylık versin memleket bir karavancı daha kazanacak. Nasipse 2020 de yollardasınız

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah kolaylık versin memleket bir karavancı daha kazanacak. Nasipse 2020 de yollardasınız

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim öyle düşünüyoruz bahar da çıkacağız bir terslik olmazsa

Öncelikle tebrik ediyorum şimdiden ve hayal ettiğiniz karavana kavuşmanızı diliyorum...

Önümde duran birkaç pürüzü çözdüğüm taktirde 13 m3 bir Ducato alarak aynı maceraya girmeyi planlıyorum. Yukarıda çizmiş olduğunuz planda yaşam alanını 3,30m olarak yazdığınızı gördüm. Aracın ambulans olması nedeniyle herhangi bir daraltma işlemi mi yapılmış acaba? Çünkü benim bakmakta olduğum 13m3 Ducato'ların yaşam alanı olarak kullanılacak kısmı 3,70m ebata sahip. 40cm'lik bir fark bu haliyle.

Tekrar bir ölçüm yapma fırsatınız olursa gerçekten merak ediyorum.

Şimdiden kolay gelsin...

Sizin söylemeniz üzerine tekrar ölçüm yaptım lakin sonuç aynı söför koltuğundan başlayıp arka kapıya kadar 3.30 geliyor veya 2-3 eksik fazla ama 3.70 olması imkansız belki sizin aracınız farklı bir üretimdir belki de benimki

Kaba kiri temizlemek için yıkama işini hallettik ve ardından yalıtıma başlandı.
Önce ses ve ısı yalıtım sağlayan kauçuk levha kullandık üstüne Bizofol(abba) yapıştırdık bitmesine az kaldı pazartesi günü güneş panelleri ve solar sistemler takılacak gelişmeler oldukca yazacağım.

Son düzenleme:

Aile dayanışmasıyla tez zamanda bitecek gibi görünüyor.
Bir an önce yollara düşmeniz ve keyfini sürmeniz dileği ile.

Aile dayanışmasıyla tez zamanda bitecek gibi görünüyor.
Bir an önce yollara düşmeniz ve keyfini sürmeniz dileği ile.

El ele verince daha hızlı ve keyifli oluyor elbette biz de bir an önce bitirip çıkmak istiyoruz

Yalıtım tamamen bitti sadece kablo kanalları için aralıkları bıraktık onları mecburen daha sonra tamamlayacağız. Taban da bazı paslar için temizlik yaptık. Yarın güneş panelleri, akü ve invertör takılacak. Yarın da sizlere bilgiler paylaşacağım.

Gayet güzel gidiyorsunuz...
Takipteyimm

SON KONULAR - FORUM