Kürşad-eym
Kamp I
Yan guclendirmelerden sonra taban karkaslarinida yaptik.
hayırlı olsun takipteyimEn nihayetin de araci aldiktan iki ay sonra basladim.arka bolmedeki yukselti sokuldu.tabandaki pasli kisimlar tamir edildi.yan bariyer guclendirmeleri yapildi (her j9a yapmakta fayda oldugunu dusunuyorum)taban da curmumelere ve korozyona karsi koruyucu astar atildi.yipramis silikonlar yenilendi.aracin su sizintisi yapacak tum noktalar kapatildi.
Bundan sonra taban karkaslari yerleştirilecek , ısı izalasyonu yapilacak. Teknik olarak, tasarim olarak,renk olarak, arac ici kaplama kumasi olarak vs vs fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 512969
Ekli dosyayı görüntüle 512970
Ekli dosyayı görüntüle 512971
Ekli dosyayı görüntüle 512972
Ekli dosyayı görüntüle 512973
Tuvalet dus konusunda kararsizim.planı netlestiremedim daha.Aynen devam tuvalet ve duş yapacakmısın sıvı depolarını nerelere Kayaca’n merakla bekliyorum
Insallah.yetisse bile ortaya ne cikacak bakalim.kolay gelsin , bayrama umarım yetiştirebilirsiniz
Bildigimiz standart kece.tavana dery ile yapostirdim.ayrica onun ustune 3mm duralit 5mm talitim ve 2mm kumas kaplanacak.toplamda 1 cm daha yalitim olacak.Kürşat kardeşim İzelasyon ne kullandın bir de İzelasyonu tavana neyle yapıştırdın
kürşad kardeşim biz atölyeyi kuracaz ilk önce mobilye dekarasyon atölyesi onu hazırlıyoruz makineleri aldık biz acele etmiyoruz yavaş yavaş ama seni takipteyimkürşad kardeşim nasıl oldu kolayladınmı görüşemedik
Izalasyon bitti. Geldik ic aksama.kardeşim kolaylamışsın hadi bakalım hayırlısı vallaha bitirecen maşşallah
Ekli dosyayı görüntüle 513414
Ekli dosyayı görüntüle 513415
Ekli dosyayı görüntüle 513416
Ekli dosyayı görüntüle 513417