Ynt: Ballıkayalar Kaya Tırmanışı
SAYIN,,,, SAKYÜZ,,,,,KONU ŞÖYLE BAŞLIYOR,,,
sinan508' Alıntı:
Pazar günü planladığımız gibi arkadaşımla Ballıkayalar'a gittik tırmanış için maalesef orada ekipman kiralayacak bir yer olmadığı için ''''SPOR AYAKKABIYLA TIRMANMAK''''' zorunda kaldım eminim kaya tırmanış ayakkabısıyla daha kolay olurdu tırmanmak
ama çok keyifliydi gelecek sefer için şimdiden sabırsızlanıyorum.
KONUYU AÇAN ARKADAŞ BALLI KAYALARDA TEKNİK MALZEME KULLANMADAN HEMDE SPOR AYAKKABI İLE KAYA TIRMANIŞI YAPTIĞINI BELİRTMİŞLER,,,,,,BUNUN ÜZERİNE UYARI MAHİYETİNDE CEVABEN EMNİYETSİZ ve MALZEME OLMADAN OLMAYACAĞINI BELİRTEREK EN BASİTİNDEN İÇİN CİDDİYETİNİ VE VAHAMETİNİ ANLAMALARI AMACI İLE pdf DERS NOTU EKLEDİM,,,Dİ,,,,,,,,,
hasan110' Alıntı:
Ne o be ''GİTMEYİİİİN '' Hep Biz mi ? gitçez,,,,,,

Emekli olduk bizden geçti derken bak gençler spor ayakkabılar ile tırmanıyorlar,,,,,,,,
Umarım Bold lu rotadan değildir,,,,,,Emniyete alma YOK,,Emniyet kemeri YOK,,Kask YOK,,Frekşın YOK ( Kadir baba bir de bu kış ne frekşın yaptı diyordun

,, İp YOK,,ATC veye sekizli YOK,,Karabina YOK,,Takozlar YOK,,Ara emniyet expresleri YOK,YOK,YOK,,,,,,,
Ama mangal gibi yürek var,,Kafayımı yediniz uşaklar biride kaya tırmanışı tehlikelimi diye yazıp sormuş Allah Allah

AŞAĞIDA,,,11 Sayfadan oluşan PDF Formatlı tırmanış ders notu ekledim en basitinden indirip okuyabilirsiniz.
BURADA UMARIM BOLD'LU ROTADAN DEĞİLDİR YAZMAMIN SEBEBİ BU ROTALARIN PROFESYONEL TIRMANICILARIN AÇTIKLARI TEKNİK EKİPMANSIZ YAPILAMAYACAĞINI BELİRTMEK İÇİNDİR,,VE DEVAMLA ÇEŞİTLİ MALZEMELERİ SAYARKEN YOK ,,YOK,,, YAZARAK YAPANLARI ELEŞTİRDİM,,,KARŞI ÇIKIP İŞİN TEHLİKESİNİ BELİRTTİM,,,,,
SİZİN,,,,,, BENİM İÇİN YAZDIĞINIZ GİBİ:::::::
(Alıntı:sakyuz)
Siz bilirsiniz o zaman bahsettiğiniz gibi hiçbir emniyet ekipmanı olmadan devam edin. Ne de olsa biz dağcı değiliz belki bilmediğimiz birşey vardır, belki emniyet hiçbir ekipman kullanmadan sadece konunun ciddiyetinin bilincinde olarak sağlanabiliyordur. Kusurumuza bakmayın, özür dileriz, saygılar.
,,AKSİNE BEN ve TOMYYCAN (K.TUNCA)
EKİPMANI OLMADAN DEVAM EDEN BİZ DEĞİLİZ,,,,,,,,,AKSİNE UYARAN TARAFIZ,,,,,,
(Büyük harfle yazdığım için özür dilerim,,)
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104097.10#ixzz3HwOIyrHI