Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
sağ salim gezinizi bitirirsiniz umarım. güzel bir gezi olmuşa benziyor. çeki halatına gelince; suzukiciler buluşmasına katılan yardım aracının halatı idi. ama o kadar kalın göründüğüne bakmayın çok hafif ve elastik. çekme esnasında küt diye vurdurmuyor arabayı. Dediğiniz gibi tepişmeye gelmiyor, çeki yerlerini sağlam bir şekilde yeniden ayarlamak lazım, Suzukiciler buluşmasında önümdeki aracın çeki yeri koptu şaseden, tamponu filan da yırttı, başka bir aracı geri geri çekerken. Çeki halatının elastik olması çok önemli, ilk başta bu halattan kullanılsaydı kopmazdı belkide.
seyyah-34' Alıntı:Balıkesir gurubu hemşehrililerime selam ve saygılar. etkinliklerinizi keyifle izliyoruz bundan sonrada izliyeceğiz. 1893 yılından beri balıkesirliyiz istanbulda yaşıyoruz arasıra ziyarete geliyoruz.
60 gün önce çıkmış olduğumuz oldukça uzun rotamızda balıkesirde vardı fakat fazla kalmadık henüz göreceğimiz binlerce kilometrelik yolumuz olduğundan dolayı biraz çabuk geçtik ve halen eşim ile yollardayız ama sanıyorum 6-7 gün içerisinde istanbula varmış olucağız.5 bin km yakın yol katettik 15 bine yakın resim çektik. bütün bunları gezenbilir ailesi ile dönünce paylaşacağız.
Yerbezi hemşehrim bir şey dikkatimi çekti ben çok eski bir oto ustasıyım da ilk kez bu kadar kalın bir halat görüyorum bir araçta yani gemi halatı gibi yoksa ailede bir karadenizlilikdemi var ;D paylaşım için teşekkürler ve saygılar
Eski bir ustadan mini bir not: Çokta fazla güvenmeyin o çeki demirlerine tamam çok sağlam ama bir yere kadar her sağlamlık.çekmeye gelir ama tepişmeye dayanırmı bilmem ;D
sağ salim gezinizi bitirirsiniz umarım. güzel bir gezi olmuşa benziyor. çeki halatına gelince; suzukiciler buluşmasına katılan yardım aracının halatı idi. ama o kadar kalın göründüğüne bakmayın çok hafif ve elastik. çekme esnasında küt diye vurdurmuyor arabayı. Dediğiniz gibi tepişmeye gelmiyor, çeki yerlerini sağlam bir şekilde yeniden ayarlamak lazım, Suzukiciler buluşmasında önümdeki aracın çeki yeri koptu şaseden, tamponu filan da yırttı, başka bir aracı geri geri çekerken. Çeki halatının elastik olması çok önemli, ilk başta bu halattan kullanılsaydı kopmazdı belkide.