Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yerbezi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 159
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,460

Etiketler
Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

lokosit' Alıntı:
Selam
Bu etkinlik nasıl olacak, biraz bilgi verebilirmisin?
Mete abi gerçekten ben de bilmiyorum nasıl bir etkinlik olacak.. hadi gidelim şeklinde bir etkinlik olduğu kesin :smiley: buradan paylaşıcaz ayrıntıları.

yerbezi' Alıntı:
Mete abi gerçekten ben de bilmiyorum nasıl bir etkinlik olacak.. hadi gidelim şeklinde bir etkinlik olduğu kesin :smiley: buradan paylaşıcaz ayrıntıları.
yani araziye çıkacakmıyız? yoksa tanışma toplantısı gibimi?
aslında zeminde tam müsait ama MT lastiklerimi takacak zamanım yok.
Gelirsem pazar sabahı nöbetten çıkıp geleceğim.

tabi çıkarız araziye mutlaka, Çağatay abinin cj oldukça korkmaya gerek yok, söker çıkarır bizi heryerden ;) Benim kafamda gökçeyazı tarafı var. ama bi parkur yok, gördüğümüz yerlere dalmayı düşünüyorum.

:smiley:)
Vallahi ben batarsam traktörden başkası çıkaramıyor:smiley:)
ben yinede kesin söz vermeyeyimde, eğer iyi olursam kesin gelirim.

lokosit' Alıntı:
:smiley:)
Vallahi ben batarsam traktörden başkası çıkaramıyor:smiley:)
ben yinede kesin söz vermeyeyimde, eğer iyi olursam kesin gelirim.

ehehe, Çağatay abinin cj de traktörü çıkartır walla battığı yerden.. öyle söyleyeyim :D

yerbezi' Alıntı:
ehehe, Çağatay abinin cj de traktörü çıkartır walla battığı yerden.. öyle söyleyeyim :D
Çağatayın cj yi kısada olsa kullanma şansım oldu. Gerçektende traktör gibi, ben en iyisi sağlam halat ayarlayayım:smiley:) çünkü kışlık lastiklerle batacağım kesin :smiley:

Mete abi, senin mt lastikler jantsız mı? jantsızsa uğraştırır gerçekten. bu arada ben tekzenden 14mt halat aldım, deneyecek fırsat olmamıştı. deneriz, problem olmazsa alırsın sende.
çift kat kullansak 7 mt. fazla fazla iş görür.

az önce Çağatay abi ile telefonda konuştum. Pazar günü öğleden sonra gelebileceğini söyledi. sen de nöbet yorgunluğunu az da olsun atarsın Mete abi.

yerbezi' Alıntı:
Mete abi, senin mt lastikler jantsız mı? jantsızsa uğraştırır gerçekten. bu arada ben tekzenden 14mt halat aldım, deneyecek fırsat olmamıştı. deneriz, problem olmazsa alırsın sende.
çift kat kullansak 7 mt. fazla fazla iş görür.
Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.
Şu abi kelimesini kaldırsak :smiley: kendimi iyice yaşlı hissediyorum :D

lokosit' Alıntı:
Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.
Şu abi kelimesini kaldırsak :smiley: kendimi iyice yaşlı hissediyorum :D
Tamamdır Mete, sana cep no yu özelden yolluyorum. kaydet, olurda burdan ulaşamazsan ararsın.

Susurluk'ta olabilir. ben pek bilmiyorum oraları, o yüzden gökçeyazı dedim. her teklife açığım ben. yalnız çok uzak olmasın, çünkü offroad dönüşü gerçekten yorulmuş oluyorsun, yolu kaldıramıyor insan :D

sword7' Alıntı:
Bu Pazar beni maruz görün, Nişanlıma biraz vakit ayırmam gerekli sanırım ;D

Umut bir ara nişanlını da getir. o da alışsın şimdiden etkinliklere. benim nişanlım alışık zaten, ank.da olduğu için katılamıcak ama olduğu zaman zaten onsuz gitmem bir yere :D

yerbezi' Alıntı:
Umut bir ara nişanlını da getir. o da alışsın şimdiden etkinliklere. benim nişanlım alışık zaten, ank.da olduğu için katılamıcak ama olduğu zaman zaten onsuz gitmem bir yere :D

Olmadı bir ara hanımların da olduğu bir etkinlik düzenleriz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri