Mete abi gerçekten ben de bilmiyorum nasıl bir etkinlik olacak.. hadi gidelim şeklinde bir etkinlik olduğu kesin buradan paylaşıcaz ayrıntıları.lokosit' Alıntı:Selam
Bu etkinlik nasıl olacak, biraz bilgi verebilirmisin?
yani araziye çıkacakmıyız? yoksa tanışma toplantısı gibimi?yerbezi' Alıntı:Mete abi gerçekten ben de bilmiyorum nasıl bir etkinlik olacak.. hadi gidelim şeklinde bir etkinlik olduğu kesin buradan paylaşıcaz ayrıntıları.
lokosit' Alıntı:)
Vallahi ben batarsam traktörden başkası çıkaramıyor)
ben yinede kesin söz vermeyeyimde, eğer iyi olursam kesin gelirim.
Çağatayın cj yi kısada olsa kullanma şansım oldu. Gerçektende traktör gibi, ben en iyisi sağlam halat ayarlayayım) çünkü kışlık lastiklerle batacağım kesinyerbezi' Alıntı:ehehe, Çağatay abinin cj de traktörü çıkartır walla battığı yerden.. öyle söyleyeyim
Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.yerbezi' Alıntı:Mete abi, senin mt lastikler jantsız mı? jantsızsa uğraştırır gerçekten. bu arada ben tekzenden 14mt halat aldım, deneyecek fırsat olmamıştı. deneriz, problem olmazsa alırsın sende.
çift kat kullansak 7 mt. fazla fazla iş görür.
Tamamdır Mete, sana cep no yu özelden yolluyorum. kaydet, olurda burdan ulaşamazsan ararsın.lokosit' Alıntı:Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.
Şu abi kelimesini kaldırsak kendimi iyice yaşlı hissediyorum
sword7' Alıntı:Bu Pazar beni maruz görün, Nişanlıma biraz vakit ayırmam gerekli sanırım ;D
ehehe haklısın wallalokosit' Alıntı:bizim için sorun olmaz ama cj nin dönüşü zor olabilir.
yerbezi' Alıntı:Umut bir ara nişanlını da getir. o da alışsın şimdiden etkinliklere. benim nişanlım alışık zaten, ank.da olduğu için katılamıcak ama olduğu zaman zaten onsuz gitmem bir yere