KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yani araziye çıkacakmıyız? yoksa tanışma toplantısı gibimi?
aslında zeminde tam müsait ama MT lastiklerimi takacak zamanım yok.
Gelirsem pazar sabahı nöbetten çıkıp geleceğim.
tabi çıkarız araziye mutlaka, Çağatay abinin cj oldukça korkmaya gerek yok, söker çıkarır bizi heryerden Benim kafamda gökçeyazı tarafı var. ama bi parkur yok, gördüğümüz yerlere dalmayı düşünüyorum.
Çağatayın cj yi kısada olsa kullanma şansım oldu. Gerçektende traktör gibi, ben en iyisi sağlam halat ayarlayayım) çünkü kışlık lastiklerle batacağım kesin
Mete abi, senin mt lastikler jantsız mı? jantsızsa uğraştırır gerçekten. bu arada ben tekzenden 14mt halat aldım, deneyecek fırsat olmamıştı. deneriz, problem olmazsa alırsın sende.
çift kat kullansak 7 mt. fazla fazla iş görür.
Mete abi, senin mt lastikler jantsız mı? jantsızsa uğraştırır gerçekten. bu arada ben tekzenden 14mt halat aldım, deneyecek fırsat olmamıştı. deneriz, problem olmazsa alırsın sende.
çift kat kullansak 7 mt. fazla fazla iş görür.
Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.
Şu abi kelimesini kaldırsak kendimi iyice yaşlı hissediyorum
Jant var da bugün değiştirseydim olurdu, yarın değiştiremem, pazarda bilmiyorum nasıl olacak. Vallahi gece vaka çıkmazsa sabah değiştirebilirimde.
Şu abi kelimesini kaldırsak kendimi iyice yaşlı hissediyorum
Tamamdır Mete, sana cep no yu özelden yolluyorum. kaydet, olurda burdan ulaşamazsan ararsın.
Susurluk'ta olabilir. ben pek bilmiyorum oraları, o yüzden gökçeyazı dedim. her teklife açığım ben. yalnız çok uzak olmasın, çünkü offroad dönüşü gerçekten yorulmuş oluyorsun, yolu kaldıramıyor insan
Umut bir ara nişanlını da getir. o da alışsın şimdiden etkinliklere. benim nişanlım alışık zaten, ank.da olduğu için katılamıcak ama olduğu zaman zaten onsuz gitmem bir yere
Umut bir ara nişanlını da getir. o da alışsın şimdiden etkinliklere. benim nişanlım alışık zaten, ank.da olduğu için katılamıcak ama olduğu zaman zaten onsuz gitmem bir yere