Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bytar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,274

bytar

Ana Kamp
Yer
Balıkesir
Merhabalar, ben Balıkesir, Bigadiç'ten veteriner hekim Mehmet Hezer. Geçen hafta 2004 model L200 4x4 aldım. Bugün kafama esti şunu bir test edeyim dedim. Yağmur altında vıcık çamur üstünde hafif bir dağ tırmanışı yaptım. Performansı çok hoşuma gitti. Üzerinde lassa competus lastikler vardı. Bir de M/T lastik olsa düşünemiyorum bile vereceği performansı. Dik rampalarda tırmanış süper ancak inişlerde aracın ağırlığından olsa gerek arkası kaymaya çok meyilli. Sonuç olarak ben aradığımı buldum. Şimdi sırada ufak tefek modifikasyon olayları var. Kafamdan geçenler, kasayı kabinle kapatmak, kaba görünümlü arka tamponu söküp yerine boru tipi ve çeki demirli bir tampon koymak var. Ondan sonra bir de vinç taktırdık mı, deymeyin keyfine...
Bunlar da tanışma anının bir kaç fotosu...
IMG_2210.jpg

IMG_2211.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_2217.jpg

IMG_2218.jpg

IMG_2219.jpg

IMG_2223.jpg

Etiketler
Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin...

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.İzmir'de Furkan diye bir arkadaşımız var gezenbilir üyesi, onun aracı ile de pişti olmuş, Furkan' ın gezilerini takip ediyorum, araç arazide hakikaten oldukça yetenekli, düşündüğünüz değişiklikleride yaptığınız zaman tadından yenmez.Keyifli geziler dilerim..

Çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah hep birlikte olsun. Şu yağmurlar kesilsin, benim ilçenin doğal güzellikleri raporlayacam. Ardından da tüm gezenbilir üyelerini bu güzellikleri paylaşmak üzere buraya davet edecem.

hayırlı olsun allah kazasız belasız günler versin

mehmat bey aracınız hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız bence bu sınıfın lideri l200 dür inişlerde arkadan kayma sorunu bu tip araçlarda vardır ama arkada yük olduğunda ortadan kalkar yalnız bu kezde dikkatli olmak gerekir çünkü önden kaymaya meyillidir bi keresinde arkadaşımın 2004 l 200'üyle 2h kademesinde öyle bir yere çıktıkki (hemde A/T lastikle) inadın peşimizden gelen santafe bırakın çıkmayı yaklaşamdı bile arkadaki yükten dolayı inemedik kontrosüz bi şekilde 25-30 metre kaydık sanırım lastiklerden dolayıydı işimiz gücümüz yok boşalttık yükü bukezde 4L kademesinde aynı yeri kok zor çıktık ama ikinci iniş inanılmaz rahat oldu L200 ünüzü güle güle kullanın

hayırlı olsun bol çamrlu günler dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR